Iată cine va fi înlocuitoarea lui Mircea Solcanu la „Poveştiri de noapte”!

De Geo Berciu, pe

Cea care îi va lua locul lui Mircea Solcanu, în cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte2, este chiar naşa lui Cabral, Irina Fodor.
După declaraţiile lui extrem de dure la adresa familiei copilului sfâşiat de câine, postate pe Facebook, Mircea Solcanu şi-a dat demisia de la Acasă Tv, iar producătorii au încercat să-i găsească un înlocuitor.
Iată cine va fi înlocuitoarea lui Mircea Solcanu la "Poveştiri de noapte"!
Irina Fodor a fost aleasă ca fiind cea mai potrivită parteneră a lui Cabral la pupitrul emisiunii „Poveştiri de noapte”. „Am crezut că leşin de emoţie. Sunt convinsă că nu se putea să încep să merg pe drumul ăsta într-un fel mai frumos de atât. Sunt convinsă că o să fie o experienţă extrordinară, că în platoul Poveştirilor de Noapte se va râde mult şi că împreună o să transmitem toată energia asta şi voia bună şi celor de acasa”, mărturiseşte Irina Fodor.
Iată cine va fi înlocuitoarea lui Mircea Solcanu la "Poveştiri de noapte"!
Pe de altă parte, Cabral mărturiseşte după ce criterii şi-a ales partenera de emisiune. „Au fost câteva săptămâni de castinguri după care o alta perioadă în care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gaşca de la Poveştiri, deja ştie pulsul, este deja implicată în producţie si are la indemana mijloacele de exprimare proprii emisiunii. Sunt convins că este fix ceea ce aveam noi nevoie! Acum suntem prinşi în probe, în training-uri şi simulări, vrem ca atunci când vom începe să fim deja o echipă pe care cei de acasă s-o aprecieze”, a declarat acesta.
Iată cine va fi înlocuitoarea lui Mircea Solcanu la "Poveştiri de noapte"!

În 2011, Răzvan Fodor şi soţia sa, Irina, au devenit naşii lui Cabral şi Andreea Ibacka, cei patru fiind prieteni apropiaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter