S-a îngrăşat? Uite ce burtică are Jennifer Lopez!

De Unica.ro, pe

Jennifer Lopez este cunoscută pentru corpul ei voluptos, dar atletic. Însă la cel mai recent concert, vedeta a afişat un abdomen nu tocmai perfect.
Jennifer Lopez este cunoscută pentru forma fizică aproape perfectă şi multe femei au suspinat admirând abdomenul ei plat… Din păcate, vedeta pare să-şi fi neglijat dieta în ultimul timp.
La cel mai recent concert al ei, care a avut loc în celebrul Hyde Park din Londra, Jennifer Lopez a purtat o pereche de pantaloni şi un top scurt, un outfit care i-a lăsat la vedere abdomenul. Din păcate, acesta nu a arătat atât de bine pe cât se aşteptau cei prezenţi. În anumite poziţii ei au putut vedea o burtică inestetică şi chiar ceva colăcei pe talia vedetei.
O ţinută perfectă! Uite cum s-a îmbrăcat Jennifer Lopez!
jennifer lopez
Nu ştim dacă de vină au fost doar poziţiile adoptate în timpul dansului sau J. Lo. chiar s-a îngrăşat, dar cert este că de acum ar tebui să-şi acopere abdomenul, măcar când dansează atât de energic.
În rest, Jenny a fost la fel de energică şi de entuziastă ca de obicei, iar împreună cu dansatorii ei a făcut un show de zile mari.
jennifer lopez

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter