Cum se implică Smiley şi Pavel Bartoş în pregătirea mesei de Paşte

De Unica.ro, pe

Smiley şi Pavel Bartoş declară că vor fi pe fază când vine vorba de masa pentru Paşte. Uite cum se implică ai în pregătiri.
 
Smiley va petrece Paştele în familie, ca de obicei: “Pastele il voi petrece alaturi de familie, la Pitesti, ca in fiecare an. Nu m-am gandit la iepurasi sau alte cadouri pentru ca respect aceasta Sarbatoare pentru semnificatia spirituala si atat. Nu ma pot lauda ca sunt implicat in pregatirea mesei de Paste, dar va spun ca sunt implicat in consumarea ei.
Pavel Bartos va fi şi el alături de famili. Mai puţin în Vinerea Mare, când va fi pe scenă, la „Românii au talent”. „Dar dupa aceea dam o fuga la bunici, in Banat, acolo unde petrecem tot timpul Sarbatorile„, spune Pavel.

Acolo, el va urmări cu interes tradiţiile specifice zonei: „In zona Banatului sunt tare bucuros ca inca se mai pastreaza o gramada de traditii, iar ale mele fete sunt cum nu se poate mai bucuroase. A doua zi de Paste se merge cu „stropitul”.  Baietii sunt cei care merg la fete, la „udat”. In trecut se folosea apa si busuioc, acum au trecut si la parfum.”

Cât despre masa de Paşte, simpaticul Pavel este convins că va arăta foarte bine. „Iar eu ma voi implica puternic dupa ce va fi pusa„, spune el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter