Ilinca Vandici, vacanță cu ghinion, în Mexic: „Am fost dezamăgiți și noi și copilul”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 11:25

Ilinca Vandici a avut parte de o vacanță cu ghinion, la început de 2023. Vedeta a mers împreună cu soțul și familia în Mexic, însă planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de peste Ocean.

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a vorbit în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, despre peripețiile pe care le-a trăit în vacanța în care a plecat alături de soțul și fiul ei.

Ilinca Vandici, vacanță cu peripeții în Mexic

Vedeta Kanal D a mărturisit că a plecat extrem de încântată în ceea ce avea să fie o vacanță de vis, pentru începutul noului an. Planurile i s-au schimbat însă, încă din primele zile în care a ajuns în Mexic.

Ilinca Vandici povestește că primul lucru de care s-a lovit atunci când a ajuns în vacanță a fost vremea rea. Deși locația pe care a ales-o este cunoscută ca fiind una cu temperaturi ridicate, prezentatoarea spune că în primele zile a fost nevoită să suporte un frig extrem.

„Timp de trei zile, adică Ajunul Crăciunului, Crăciunul și a doua zi de Crăciun le-am petrecut efectiv în camera de hotel. Vântul, vânt, ploaia, ploaie. Că dacă ploua pur și simplu stăteam în apă, mai era cum era. Un frig, nu am știut ce să luăm pe noi. Noroc că aveam gecile cu care plecasem din România. Am fost în stare să luăm plapuma din camera de hotel ca să o punem pe noi, ca să putem ajunge la restaurant să mâncăm”, a dezvăluit prezentatoarea de la Kanal D.

Citește și: Vedetele din România care au început Anul Nou, în destinații de lux. Unde au petrecut Ilinca Vandici, Andreea Mantea și Dani Oțil

Ilinca Vandici, a doua experiență neplăcută în vacanțe

Nemulțumirile au continuat pentru Ilinca Vandici și familia ei. În a patra zi, cei trei au mers să se plimbe cu ATV-urile și să viziteze o grădină cu maimuțe. Numai că, din nou, planurile lor s-au năruit.

„Ne-au prezentat o chestie foarte mișto. O grădină cu maimuțe, foarte frumos. Am ajuns acolo, pădurea cu maimuțe și cu animale era, de fapt, o îngrădire a unui spațiu în care animalele erau în cușcă. Efectiv că eram super-dezamăgiți și noi și copilul, adică ce ne prezinți și ce ne vinzi, iar în momentul în care a venit partea cu ATV-urile a început să plouă torențial”, a adăugat Ilinca Vandici.

Nu este pentru prima dată când Ilinca Vandici are probleme în vacanță. În urmă cu câțiva ani, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a rămas fără bijuterii în excursia din Dubai.

De atunci, Ilinca Vandici mărturisește că nu a mai plecat niciodată cu bijuterii în vacanțe, iar acum, în Mexic, a luat cu ea o singură pereche de cercei, pe care a purtat-o în permanență, pentru a fi sigură că episodul de atunci nu se va mai repeta.

„Tura asta ce crezi? Inele nu am mai luat cu mine, am luat doar o pereche de cercei, pe care i-am purtat doar la urechi. La Dubai îmi furaseră din bagaje inelele. Dar sunt lecții!”, a spus Ilinca Vandici în emisiunea Teo Show.

Citește și: Soțul Ilincăi Vandici a împlinit 30 de ani. Cu ce se ocupă Andrei Neacșu

Sursă fotografii: Instagram / Captură Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter