Ilinca Vandici, de urgență la spital. Cum se simte acum prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe

De curând, în mediul online, Ilinca Vandici (33 de ani) a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital din cauza unei „crize de stomac”. În anul 2017, luna octombrie, vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Andrei Neacșu (29 de ani). Cuplul are împreună un fiu, Zian, care va împlini 4 ani în iulie 2017.

Ilinca Vandici, de urgență la spital. Cum se simte acum prezentatoarea TV

„Bună dimineața, bună dimineața! Sunt bine, mulțumesc din suflet! Am primit foarte multe mesaje. Am făcut o criză de stomac. De trei zile mă doare stomacul tare, tare, tare. Aseară nu am mai suportat și am mers la Urgențe.

Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. Cert este că după analizele și investigațiile de aseară de la Urgențe nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta. Așa că urmează să mai fac niște investigații să vedem dacă este, habar n-am, vreo bacterie.

Totul parte în regulă, doar că pe mine mă doare groaznic stomacul. Groaznic! O să vedem. O să mai fac niște analize și o să îi dau de capăt. Important este să descopăr ce e, ca să pot lua un tratament ca să-mi treacă, pentru că altfel e crunt. (…)

O să fiu bine. N-am cea mai bună energie astăzi, încă nu mi-a trecut de tot durerea, încă mă mai sâcâie, dar o să fiu bine, asta e important”, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune pe Instagram.

Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi

„Trei zile pe săptămână țin post intermitent”, a mărturisit Ilinca pe YouTube. Postul intermitent presupune ca într-un interval de 8 ore să-ți stabilești 2 mese, iar în altul de 16 ore să nu mănânci. În timpul celor 16 ore poți bea lichide, cafea simplă, ceai, apă. Se poate sări fie peste micul dejun, fie peste cină.

„Celelalte patru zile mănânc și micul dejun [peste care sar în zilele de post intermitent] și prânzul și cina”, a continuat. „Dacă mănânc micul dejun, pot alege ouă poșate, cu avocado și cu o felie de pâine neagră. Asta este tot. Sau ovăz cu iaurt degresat și cu fructe, care poate fi făcut de seara.

Citește și:

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre pierderea tatălui ei

Cum a cucerit-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici? S-au mutat împreună după doar o săptămână de relație

Andreea Mantea a răspândit zvonuri despre Ilinca Vandici la Kanal D

Câteodată, când vreau să-mi fac de cap, mănânc dimineața multe clătite cu ciocolată. Se întâmplă când sunt plecată. (…) Iubesc cafeaua. Nu pot să-mi încep ziua fără cafea. Trei cafele până la prânz, adică ora 15:00 – 16:00. O beau neagră, fără zahăr, îndulcitor, lapte. Mai beau și ceai din când în când.

Prânzul este o masă care mie nu îmi place. Efectiv, după ce mănânc la prânz, simt nevoia să dorm, să lenevesc. (…) Eu nu pofteam la dulce. Dar dacă mănânc la prânz o salată sau o salată cu ceva carne lângă, simt nevoia de dulce după.

Puteți mânca o bucată de carne de ce fel vreți voi la prânz, iar ca garnitură salată, ori legume la grătar, ori spanac soté, ori sparanghel, ori broccoli, ori orez, simplu sau cu legume. Dacă vreți să mâncați dulce, ar trebui să o faceți la prânz. Nu e musai, dacă vreți. Eu nu am gustări. (…)

La cină e musai să mănânc salată. Pun în ea brânzică, sau ton, sau somon, sau pui, dar foarte puțin. Salată cu multe legume și lămâie, ca să poată fi digerată ușor. Ultima masă ar trebui să fie în jurul orei 19:00 – 20:00. Ăsta e meniul meu ideal”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter