Ilie Năstase: „Până la 20 de ani, am fost virgin!”

De Libertatea.ro, pe

Fostul tenismen Ilie Năstase, mare crai în viaţă, a făcut dezvăluiri incendiare: «Până la 20 de ani, am fost virgin! Ţiriac m-a ajutat să devin bărbat»

Despre Ilie Năstase (66 de ani) s-a scris că a avut nu multe, ci foarte multe femei. Ziarul Libertatea a publicat, anul trecut, un interviu în care fostul mare tenismen a făcut lumină în legătură cu numărul cuceririlor sale: “În biografia mea scrie că m-am iubit cu peste 2.000 de femei, dar nu e adevărat. Au fost, de fapt, câteva sute”.
După Ilie Năstase au suspinat şi, probabil, încă mai suspină multe femei. Au şi de ce: la cei 66 de ani ai săi, fostul sportiv nu şi-a pierdut şarmul, este galant, glumeţ, are mereu o replică bună de agăţat şi, trebuie să recunoaştem, şi averea sa impresionantă plus notorietatea sunt un adevărat magnet pentru cele dornice de afirmare.
 
Dar şarmantul tenismen este luat. De Brigitte Sfăt, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani şi pe care a cerut-o de soţie în toamna lui 2011. Despre Ilie Năstase au circulat tot soiul de zvonuri legate de potenţa sa. Chiar în ziarul Libertatea, “Nasty” s-a lăudat că s-a iubit cu sute de femei.


Vezi continuarea pe Libertatea.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter