Ileana Badiu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19

De Unica.ro, pe

Ileana Badiu (47 de ani) și toți membrii familiei sale au avut COVID-19. Actrița și partenerul ei de viață, Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu, formează un cuplu de 18 ani, dintre care 13 sunt de mariaj. Cuplul are un fiu, Sasha, în vârstă de 12 ani.

Ileana Badiu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19

Întreaga familie a luat COVID-19 de la Sasha, care a intrat la școală în contact cu un coleg care contractase virusul SARS-CoV-2. În afara fiului actriței, toți ceilalți membri ai familiei sunt vaccinați.

La scurt timp după ce Sasha s-a contaminat, familia a ieșit la masă, bunicile în vârstă de 75 și 83 de ani contractând virusul. „În mai puțin de 48 de ore toată lumea a început să manifeste simptome”, povestea actrița zilele trecute. Inițial, Ileana și soțul ei au fost testați negativ, ulterior testele ieșind pozitive.

„Nu am făcut o formă gravă sau ceva. Am făcut o formă ușoară, dar această boală, după cum știți mulți dintre voi, te sleiește de puteri și îți poate ataca diverse părți mai sensibile ale corpului. În cazul meu s-a întâmplat cu ficatul. Am făcut o chestie care se cheamă citoliză hepatică, adică niște valori hepatice foarte mari, ca un fel de hepatită, iar asta mie mi-a complicat situația. Mi-a dispărut gustul și mirosul în ziua a patra și mi-a revenit în a opta”, a dezvăluit vedeta recent.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soțul Ilenei Badiu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate

Ileana Badiu și soțul ei, 11 ani de relație din 17 la distanță: „Mi-am asumat treaba asta”

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, au aniversat 2 ani de mariaj. Cum s-a cunoscut perechea

„Am stat acasă. (…) Toți ai mei sunt vaccinați. (…) Ai mei sunt bine, mai puțin soacra mea, care este mai în vârstă. Se resimte, recuperarea ei este mai complicată. Am făcut terapie din prima secundă cu schema întreagă de tratament. Sunt îngrețoșată de oamenii publici care se „tem” să vorbească acum despre acest subiect numai din teama de hate… teama asta ne-a dus la a fi acum fenomenul negativ al lumii”, a mai spus Ileana.

Ileana și soțul ei, Cătălin, s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină, iar azi, Cătălin conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania.

„Viața în cuplu este un parteneriat pe termen lung, Doamne-ajută. Un parteneriat implică și renunțări sau reguli, respectarea celuilalt sau a dorințelor celuilalt. Ca o relație să fie de succes și ca o relație să fie echilibrată pe termen lung, ambii parteneri trebuie să înțeleagă că și sacrificiile sunt implicate. Dar nu trebuie să le privească ca fiind sacrificii”, mărturisea actrița în octombrie 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter