Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 17:33

Ileana Badiu și Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu formează un cuplu din 2003. Perechea s-a căsătorit în 2008 și are un fiu, Sasha (12 ani), născut în iulie 2009. Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină. În prezent, Cătălin conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania.

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

În emisiunea „La Măruță”, Ileana Badiu a dezvăluit că a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă.

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic nu m-a doborât. (…) Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez”, a declarat Ileana Badiu, în emisiunea „La Măruță”.

„Am hotărât să ne căsătorim și, la nunta noastră, părintele de suflet a zis foarte relaxat «o să ai un copil, fii fără nicio grijă». După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată. Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice”, a completat.

Timp de 11 ani, Ileana și Cătălin au avut o relație la distanță.

„Viața în cuplu este un parteneriat pe termen lung, Doamne-ajută. Un parteneriat implică și renunțări sau reguli, respectarea celuilalt sau a dorințelor celuilalt. Ca o relație să fie de succes și ca o relație să fie echilibrată pe termen lung, ambii parteneri trebuie să înțeleagă că și sacrificiile sunt implicate. Dar nu trebuie să le privească ca fiind sacrificii”, declara actrița în octombrie 2020, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă: „Am zis: «Ok, bun, eu nu fac cancer!»”

Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună la „America Express”

Amna, despre momentele grele de după divorț: „A fost ca o perioadă de doliu”

„De la început am știut că soțul meu are un parcurs profesional pe care trebuie să-l îndeplinească. Sigur, n-am știut că vor fi 11 ani, pentru că atât am stat la distanță. N-am știut între timp că ne ajută Dumnezeu și ne dăruiește și un copil. L-am purtat cumva singură, pentru că el venea doar în weekenduri și l-am și crescut singură până la vârsta de 5 ani, când a revenit soțul meu în țară, dar am știut de la început și mi-am asumat treaba asta”, a adăugat.

În cadrul aceluiași interviu, actrița a dezvăluit că ar pune punct unei căsnicii în momentul în care fie ea, fie partenerul ei și-ar pierde interesul. Nu ar accepta nici infidelitatea, însă o leagă de motivul anterior.

„Infidelitatea apare când este lipsă de interes. Cred că orice fel de tentație ai putea potențial avea, atunci când există interes și iubire față de partener pui în balanță”, a declarat actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter