Iana Novac, dezamăgită de trending-ul Youtube: „Este usturător și dureros. Dacă ai bani exiști, dacă nu ai bani, nu exiști” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 18:04

Soprana Iana Novac se pregătește intens pentru un concert grandios la Ateneul Român care va avea loc duminică, 23 aprilie, de la ora 19. Alături de ea, pe scenă va urca și Distinto, prima trupă pop-opera din România. Invitată, recent, în emisiunea FRESH by UNICA, „vocea de Aur” de peste Prut, așa cum este numită Iana Novac, a vorbit despre trending-ul muzical din România și despre impactul avut de banii investiți în promovarea ca artist.

Iana Novac a dezvăluit că are un gust amar de fiecare dată când vede ce piese sunt în trending-ul muzical din România.

„O, este usturător, dureros și dezamăgitor, exact așa aș putea spune. Ideea este că suntem fericiți că avem Youtube și putem să intrăm și să ne ascultăm artiștii preferați, să îi căutăm, doar că foarte mulți dintre ei rămân nedescoperiți, fiindcă și pe toate rețelele astea de socializare dacă ai bani exiști, dacă nu ai bani, nu exiști. Dacă ai bani și faci milionul peste noapte… Vorba aia, nici Beyonce în America nu face 4 milioane peste noapte, face 700 de mii când lansează un hit mondial.” a spus Iana Novac, la FRESH by UNICA.

Citește și: Bella Santiago, drumul de la sărăcie lucie la succes în muzică: „Foamea m-a ajutat să fiu mai puternică” / Exclusiv

Citește și: Bella Santiago, părăsită de tatăl fetiței la o lună după ce a născut: „A plecat și a zis că merge la război în Afganistan”/ Exclusiv

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri exclusive la FRESH by UNICA: „Am pus întotdeauna familia pe primul plan” / Video

Citește și: Andreea Marin dezvăluie cum a aflat că suferă de boala secolului, la FRESH by UNICA: „Nu e nicio rușine să mergi la un psiholog, la un psihiatru” / Exclusiv

Artista Iana Novac se declară fericită, însă, că publicul care apreciază genul pop-opera vine la spectacolele ei și spune că, de fiecare dată când urcă pe scenă, își dorește ca spectatorii să-și „contopească sufletul cu muzica” de calitate.

„Genul pop-opera mă definește în totalitate și publicul meu vine la spectacole”

„Toate lucrurile s-au schimbat, e cu totul altceva. Eu sunt extrem de fericită că sunt pe o zonă de nișă, sunt într-o zonă superbă de muzică, genul pop-opera care mă definește în totalitate și publicul meu vine la spectacolele mele.

Omul este dornic de muzică adevărată, de a-și contopi sufletul cu muzica, cu artistul, cu serile alea frumoase de muzică, care îți dădeau dreptul la visare, dreptul de a trăi frumos, care te ușura de poverile vieții, pentru că viața nu este atât de simplă, nu este atât de ușoară. Omul când vine la un spectacol are nevoie să se detașeze, nu doar prin a dat din cap și a auzi un beat…

Eu am parte de un asemenea public și vă aștept pe 23 aprilie la Ateneu să ne bucurăm de muzică adevărată împreună”, a spus Iana Novac, la FRESH by UNICA.

Întrebată ce îi lipsește pieței muzicale, soprana a spus: „Muzica, melodie și vers.”

În cadrul emisiunii, Iana Novac a vorbit și despre viața de familie, dar și despre reunirea cu scandal a trupei A.S.I.A.

Citește și: Iana Novac, la FRESH by UNICA, despre viața ei ca mamă și soție: „Nu am fost nicicând mai fericită. Este extraordinar!” / Exclusiv

CONȚINUT VIDEO UNICA

FRESH by UNICA, în fiecare miercuri, de la ora 20.00

Nu ratați Fresh by Unica, emisiunea online prezentată de jurnalista Cristina Manea, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe contul oficial de YouTube, pe pagina de Facebook UNICA.ro și pe site-ul nostru!

Pe canalul Unica de YouTube puteți vedea toate edițiile emisiunii. Până acum, Alina Sorescu și Paula Seling se află printre vedetele care și-au deschis sufletul la FRESH by UNICA. Ce declarații surprinzătoare a făcut și Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Andreea Marin, Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan sau Bella Santiago s-au destăinuit la FRESH by UNICA. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter