Horia Brenciu a vorbit despre motivele care l-au făcut să accepte oferta Antenei 1!

De Geo Berciu, pe

Mutarea lui Horia Brenciu la Antena 1 a fost o surpriză pentru toată lumea, iar vedeta nu a ezitat să vorbească despre motivele care l-au făcut să accepte oferta postului concurent.
„La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei sau mai bine zis nepoţii mei, Răzvan şi Dani, cu emisiunea matinală, bucătarii juniori de la emisiunea culinară, vocile de la „Next Star”, competiţia mişcărilor, la „România Dansează” sau artiştii nebuni de la „Te cunosc de undeva” şi bineînţeles, cel mai recent transfer, Serviciul Român de Comedie, sunt repere pe care le urmăresc şi ale căror prezenţă în peisajul media nu pot crea decât o competiţie extrem de sănătoasă.

Primul pas l-a făcut soţia mea, producătorul SRC. Pot să spun că venind aici, mi-am reîntregit şi familia. Nu puteam s-o las singură… Nu-mi stă în caracter”, a declarat Horia Brenciu la Observator.

Pe de altă parte, se pare că Horia Brenciu pe lângă aceste motive de „inimă”, a fost tentat de postul Antena 1 şi cu alte beneficii. După îndelungi negocieri, fostul jurat la „Vocea României” va avea un rol în juriu la „Te cunosc de undeva”, însă şi propria emisiune. „Va fi un show de umor, iar Alice va fi producătoarea lui”, a dezvăluit o sursă din Antena 1, citată de click.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter