Horațiu Mălăele și-a pierdut mama. Mesajul emoționant al actorului

De Oana Dinu, pe
Mama lui Horațiu Mălăele a murit. Anunțul a fost făcut chiar de actor, pe rețelele de socializare. Iată ce mesaj emoționant a transmis.

Vestea că mama lui s-a stins din viață l-a surprins pe îndrăgitul actor departe de casă, dar acesta a revenit în țară de urgență, scrie Libertatea.ro. Femeia locuia singură la Târgu Jiu, orașul natal al artistului.

Horațiu Mălăele, în vârstă de 64 de ani, a fost întotdeauna discret cu privire la viața lui personală, însă a preferat să facă chiar el anunțul privind pierderea mamei sale, pe pagina de artist de pe o rețea de socializare.

Actor, regizor, scenarist și caricaturist, Mălăele a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Octavian Cotescu, în 1975. A debutat în cinematografie în anul 1974, cu filmul „Muntele ascuns”.

Câțiva ani mai târziu a început să regizeze și spectacole de teatru. A expus în peste 30 de expoziții caricaturile pe care le realizează și a publicat mai multe cărți, cum ar fi „Horațiu despre Mălăele”, o carte autobiografică ce cuprinde grafică satirică, erotică și un început de roman, sau „Rătăciri”, un volum cu povestiri şi încercări literare.

Artistul este căsătorit de peste 30 de ani cu Gabriela și au împreună 2 băieți, Bogdan și Cristian Mălăele, ambii urmându-și tatăl în lumea artistică.

Citește și: 

Aretha Franklin este grav bolnavă. Familia își ia la revedere de la regina muzicii soul

Snoop Dogg, videoclip de la protestele din România

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter