Mario Fresh, în doliu. Ce persoană dragă artistului s-a stins din viață?

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, solistul Mario Fresh (21 de ani) a dezvăluit că o persoană apropiată lui s-a stins din viață. La Insta Story, cântărețul a publicat o imagine cu persoana care s-a stins din viață, iar alături de fotografie a scris:

Mario Fresh, în doliu. Ce persoană dragă artistului s-a stins din viață?

„Rămas bun, tovarăș drag! Plâng pentru tine și mă rog să-ți fie bine acolo unde ai ajuns! Condoleanțe familiei! Ofofofof, m-ai distrus!”. Este vorba despre un amic de-al solistului.

În prezent, Mario se află la munte alături de iubita lui, Alexia Eram (20 de ani), fiica prezentatoarei TV Andreea Esca (48 de ani) și a arhitectului și omului de afaceri Alexandre Eram (51 de ani).

Joi, 25 februarie, perechea a schiat. Cuplul a plecat în vacanță la munte cu ocazia Dragobetelor. Alexia și Mario s-au cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei. „A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună.

După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, spunea Alexia în urmă cu ceva timp. După ce s-au cunoscut, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător în 2016, la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris, iar restul poveștii îl știți deja.

Invitați la începutul anului 2021 în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alexia și Mario au vorbit despre căsătorie și copii. „Suntem tineri. Ne place foarte mult viața acum”, a spus Mario. „Eu am niște părinți foarte tineri. Merg pe rețeta părinților mei. Sunt foarte deschiși. Da, mă văd un tată tânăr, poate pe la un 25, 26 de ani”, a spus Mario.

„Și eu mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, a completat Alexia. „Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a încheiat Mario atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta soție, din nou împreună cu ocazia aniversării fiului lor

Cum au petrecut Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, Dragobetele?

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter