Hilary Duff s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al artistei

De Unica.ro, pe

Hilary Duff a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Matthew Koma. Cei doi au decis să facă pasul cel mare după 2 ani de relație. 

Hilary Duff și Matthew Koma și-au anunțat logodna pe conturile lor de Instagram. Cântăreaţa şi actriţa americană a postat două imagini în care apare alături de viitorul său soț și le arată fanilor ce inel a primit de la aceasta, conform CNN.

„Mi-a cerut să-i devin soţie”, a fost mesajul transmis de Hilary Duff odată cu fotografiile în care zâmbește fericită.

La rândul său, Matthew Koma, cântărețul și compozitorul ce i-a cucerit inima frumoasei artiste, a spus în descrierea imaginilor: „I-am cerut celei mai bune prietene să se căsătorească cu mine”.

 

View this post on Instagram

 

He asked me to be his wife♥️

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Fericitul eveniment vine la șase luni de când cei doi au devenit părinții unei fetițe, Banks Violet Bair. Micuța este cel de-al doilea copil al artistei. Aceasta mai are un băiețel în vârstă de șapte ani, Luca Cruz Comrie, din căsătoria cu jucătorul de hochei Mike Comrie, de care s-a despărțit în 2015, după cinci ani de relație.

 

View this post on Instagram

 

Hope everyone had a nice Easter 🐣 love love love to all and a good night sleep. Oh please give me a good night sleep.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Duff și Koma s-au cunoscut în 2015, când au lucrat împreună pentru albumu artistei, „Breathe In. Breathe Out”, la un an de la divorțul ei.

Hilary Duff, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii televizate Lizzie McGuire de pe Disney Channel/ABC Kids. După mai multe roluri în producții TV, artista a decis să urmeze și o carieră în muzică. A debutat cu piesa „Santa Claus Lane”, aleasă pentru coloana sonoră a filmului „The Santa Clause 2” și inclusă în albumul cu același nume. Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără „Why Not” și „I Can’t Wait”. Primul ei album de studio, „Metamorphosis”, a urcat până pe locul 2 în topul Billboard 200.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter