Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 11:56

Pe 24 martie 2021, Hilary Duff (33 de ani) a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume o fetitță, pe nume Mae James Bair.

Actrița și actualul partener de viață, muzicianul Matthew Koma (33 de ani), mai au împreună o fiică, Banks, în vârstă de 2 ani. Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani, din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani).

Hilary și Matthew sunt împreună din anul 2017 și s-au căsătorit în 2019, la un an după nașterea primului lor copil.

După nașterea micuței Banks, Hilary Duff a luat o decizie controversată care a șocat întreaga lume. Superstarul de la Hollywood a consumat placenta copilașului, făcând din ea un “smoothie” (a congelat placenta, iar apoi a pasat-o într-un blender).

Citeşte şi: Hilary Duff, infectată cu tulpina Delta a noului coronavirus

Citeşte şi: Leonard Miron, despre traumele din copilărie: „Divorțul părinților a fost o ușurare pentru mine!”

Citeşte şi: Ce mare și frumoasă s-a făcut „Rontzi”, nepoata lui Mircea Badea. A împlinit 14 ani și este o domnișoară în toată regula

Citeşte şi: Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre cununia jucătoarei de tenis

Vedeta spunea la momentul respectiv că placenta nou-născutului este foarte hrănitoare și o va ajuta să se refacă mai rapid după naștere.

“A fost cel mai delicios smoothie pe care l-am băut vreodată. NU am mai băut ceva atât de bun de când aveam 10 ani. Este un suc bogat caloric și foarte delicios”, spunea, Duff, în urmă cu câțiva ani, potrivit presei internaționale.

Mâncatul placentei, denumit științific “placentofagie” este o practică la modă în rândul celebrităților de la Hollywood. Chrissy Teigen, Kim Kardashian West, Katherine Heigl, Alicia Silverstone sau January Jones se numără printre celebritățile care au recurs la acest gest după naștere.

Deși nu există studii medicale care să confirme beneficiile consumului placentei, susținătorii placentofagiei spun că are rolul de a oferi energie proaspetei mămici, de a-i stimula lactația și de a-i scădea predispoziția la depresie sau insomnie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter