Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:41

Însărcinată cu al treilea copil, Hilary Duff (32 de ani) a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Acum, actrița este izolată într-una dintre camerele locuinței sale.

Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii

„Expusă la COVID-19. Ziua a doua de carantină”, a scris în mediul online, alături de o imagine în care pare puțin enervată.

În decembrie 2019, Hilary s-a căsătorit cu muzicianul Matthew Koma (32 de ani). Actrița este acum însărcinată cu al doilea copil al lor.

Perechea mai are împreună o fiică, Banks, în vârstă de doi ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani.

Înaintea izolării, Hilary a fost fotografiată pe platourile de filmare ale sezonului al șaptelea al serialului Younger in New York.

„Doar eu și Cazzie. Cazzie și cu mine”, a mai scris Hilary în mediul online, în dreptul unei imagini în care pozează alături de una dintre cărțile scriitorului David Cazzie, Nimeni nu a cerut asta: Eseuri.

Sâmbătă, 24 octombrie, Hilary și Matthew au dezvăluit că familia lor se mărește. „Creștem!!! În mod deosebit eu …”, a scris Hilary, pe contul personal de Instagram.

În boomerangul publicat, muzicianul îi mângâie burtica. În secțiunea de comentarii, Matthew a scris: „Lol, carantina a fost distractivă. Bebe nr. 3 – 2021”.

Hilary și Matthew s-au căsătorit la sfârșitul anului trecut

Hilary și Matthew formează un cuplu din anul 2017. Deși fiica lor s-a născut un an mai târziu, în octombrie 2018, perechea s-a logodit abia în 2019. În luna decembrie a aceluiași an și-au oficializat relația.

La un moment dat, după ce Hilary și Matthew au fost pronunțați soț și soție, fiul actriței a luat microfonul și le-a mulțumit invitaților înainte de a striga: „Petrecere!”.

„Toată lumea a izbucnit în râs și s-a bucurat de acel moment. Seara s-a mutat într-un alt cort pentru cină și dans, iar întreaga lume a părut să se distreze de minune”, a declarat o sursă.

„Întreaga seară a fost plină de râsete și bucurie.” Printre invitații cuplului s-au numărat Mandy Moore și soțul ei Taylor Goldsmith, precum și sora miresei, Haylie Duff.

Foto: Instagram

Citește și:

Lupo, câinele Prințului William și al lui Kate Middleton, s-a stins din viață

Prima imagine cu fiica lui Șerban Copoț: „Acasă în cuibul nostru”

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter