Poze: Hi-Q, aviatori pe covorul roşu la On Air Music Awards

De Erika Chivu, pe

Florin Grozea, Mihai Sturzu şi Dana Nălbaru au atras toate privirile când au apărut pe covorul roşu al On Air Music Awards. Uite ce ţinute au purtat!
La prima ediţie anul acesta, Premiile Muzicale On Air au adus o noutate şi pentru fanii trupei Hi-Q. Florin, Dana şi Mihai au lansat în cadrul galei un nou videoclip, „Luni”, povestea a tei aviatori care se trezesc de dimineaţă şi se mobilizează cu greu.
Ca să fie în ton cu videoclipul, cei trei au apărut pe covorul roşu de la ON Air Music Awards în costume de aviatori. Dana Nălbaru a renunţat la rochie de seară, dar nu a fost cu nimic mai prejos decât alte vedete feminine prezente la eveniment. Cu o coafură excentrică, ochelari de soare şi o siluetă de invidiat, artista a fost sexy chiar şi în salopeta de pilot.
On Air Music Awards este un eveniment care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie.

Gala a premiat unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.
hi q

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter