Ce sexy este Ioana, soția lui Florin Grozea ex-Hi-Q

De Unica.ro, pe

Florin și Ioana Grozea s-au căsătorit în secret în anul 2011. Cuplul are doi fii, Sasha (7 ani) și Raul (4 ani), și lucrează împreună. Perechea deține o platformă de influencer marketing. În platoul emisiunii Vorbește Lumea, întrebat cum este să aibă o colegă de muncă atât de frumoasă cum este Ioana, fostul solist a spus:

Ce sexy este Ioana, soția lui Florin Grozea ex-Hi-Q

„Eu mă mândresc cu ea. În locul în care lucrăm, bine acum [lucrăm] mai mult de acasă, dar când mergeam la birou, lumea ne admira pentru fetele frumoase pe care le avem în echipă”.

Întrebați cum s-a acomodat familia lor izolării, Ioana a mai declarat: „A fost destul de greu. Ușor, ușor ne intrăm așa într-un ritm. Încercăm să acceptăm [situația] pentru că nici nu avem de ales”.

Ioana iubește vara și vacanțele la malul mării. Dacă n-am ști, ne-ar fi greu să credem că este mama a doi copii. Ioana postează deseori fotografii în costum de baie pe Instagram și de ce nu ar face-o? Are o siluetă de invidiat! Fotografiile despre care vorbim le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea aniversează 2 ani de la cununia religioasă. Cum a fost cerută Adelina

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce spun Ioana și Florin Grozea despre lucratul împreună?

„Noi suntem foarte diferiți, dar ne completăm foarte bine. Pentru mine este o bucurie să lucrăm la firmă împreună. Ioana are niște calități care mie îmi lipsesc. Ea interacționează foarte bine cu oamenii. În echipă reușește să-i țină [pe colegi] foarte aproape.

Are empatie. Cred că o mare parte din succesul nostru i se datorează ei”, a mai spus Florin. În anul 2020, ca niciodată, perechea își cumpărase o mulțime de bilete de avion în avans. Urmau să viziteze Portugalia, Spania și Austria. Pandemia le-a dat însă planurile peste cap.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter