Heidi Klum, într-o ținută transparentă și sexy, la petrecerea de după Globurile de Aur

De Oana Savin, pe
Heidi Klum a încins atmosfera la petrecerea de după gala decernării premiilor Globurile de Aur din acesta an, mai ales datorită rochiei pe care a ales să o poarte.

Modelul a optat pentru o rochie spectaculoasă, extrem de sexy, care a atras numeroase critici, mulți spunând că acest outfit a fost puțin cam nepootrivit pentru un astfel de eveniment.

Heidi Klum, într-o ținută transparentă și sexy, la petrecerea de după Globurile de Aur

Foto: Heidi Klum, la petrecerea Warner Bros

Dacă pe covorul roșu Klum a avut o ținută spectaculoasă, dar totuși cuminte, la petrecerea de după gală ea a atras toate privirile cu rochia sa transparentă și sexy.

Pe tot parcursul petrecerii, ea a fost însoțită de logodnicul ei, Tom Kaulitz, care a purtat un frac clasic și foarte stilat.

Aceasta a fost prima apariție a cuplului după anunțul logodnei. Frumoasa blondă și-a arătat inelul de logodnă atât pe covorul roșu cât și la petrecerea Warner Bros.

Heidi Klum, într-o ținută transparentă și sexy, la petrecerea de după Globurile de Aur

Heidi Klum și Tom Kaulitz, la Globurile de Aur

Heidi și Tom, unul dintre componeții trupei Tokio Hotel, sunt împreună de doi ani.

Heidi Klum a mai fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost cu stylistul Ric Pipino și a durat cinci ani, între 1997 și 2002. După divorțul de Pipino, ea a avut o relație mult mediatizată cu Flavio Briatore, fostul manager al echipei de Formula 1, Renault. Cei doi au un copil, Helene, născută în 2004. După despărțirea de Briatore, Heidi a format un cuplu cu cântărețul Seal.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2005, pe o plajă din Mexic și au împreună trei copii. Au divorțat, însă, în 2012, dar au rămas buni prieteni.

Anul trecut, în luna mai, Heidi a anunțat public că are o relație cu Tom Kaulitz, iar după aproape doi ani de relație, cei doi s-au logodit.

Sursă foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter