Heidi Klum, fotografiată în ipostaze tandre, pe plajă, alături de soțul ei, cu 17 ani mai tânăr

De Unica.ro, pe

Supermodelul Heidi Klum (49 ani) și soțul ei, chitaristul Tom Kaulitz (32 ani) se relaxează zilele acestea în vacanță, în Florida. Deși sunt căsătoriți de 3 ani, cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației, fotografii surprinzându-i în ipostaze tandre chiar pe plajă.

Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, din două piese, cu niște pantaloni din plasă și o cămașă supradimensionată desfăcută, Heidi Klum a atras toate privirile pe plaja din Miami. Supermodelul și-a accesorizat ținuta cu o pălărie tip pescar și o pereche de papuci verzi. Odată ajunsă pe plajă, vedeta s-a schimbat într-o rochiță roz.

Heidi și soțul ei, mai tânăr cu 17 ani decât vedeta, și-au petrecut ziua pe un șezlong, la umbră, iar paparazzi i-au fotografiat stând îmbrățișați și sărutându-se.

Citește și – Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. „Nu înțelegeam ce se întâmplă!”

Citește și – „Unde erați atunci când Oana Roman era batjocorită zilnic?”. Răzvan Popescu, de la Radio Zu, mesaj dur în contextul scandalului cu George Buhnici

Citește și – Cine i-a vizitat pe Jennifer Lopez și Ben Affleck imediat după nuntă

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter