EXCLUSIV: Giulia lansează în premieră pe Unica.ro videoclipul piesei „Îmi dă fiori“

De Revista Unica, pe Ultimul update Luni, 19 martie 2018, 12:46
Giulia a ales să lanseze piesa „Îmi dă fiori“ și videoclipul care o însoțește în premieră pe Unica.ro. Giulia revine astfel în peisajul muzical autohton cu o melodie compusă de Irina Rimes, interpreta-compozitoare originară din Republica Moldova. 

 

giulia imi dai fiori

 

„<<Îmi dă fiori>> este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. „Imi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești, dar, cel mai mult, te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtășit cu persoana iubită îți revin în minte cu fiecare vers al acestei piese“, declară Giulia despre „Îmi dă fiori“.

giulia imi dai fiori

Videoclipul „Îmi dă fiori” este o poveste de dragoste cu o melodie care creează dependență. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele trăiri și fiori despre cele mai frumoase momente alături de persoana iubită. Giulia propune o traiectorie plină de simboluri ale unei relații în care, cu siguranță, se poate regăsi oricine: dragoste copilarească, buze care simt, ochi care privesc cu admirație, atingeri jucăușe – toate lucrurile astea alcătuiesc tiparul unei povești care cu siguranța te va intriga, făcându-te să o reasculți iar și iar. Personajul principal masculin din videoclip este cântărețul Silviu Pașca, cunoscut în online și ca „baiatulcubarbamare“.

giulia imi da fiori

Giulia, cunsocută și ca această #badassmom de România, datorită blogului/vlogului omonim, îmbină perfect muzica și meseria full time de mamă, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

Citește și – Giulia: “Nu mai am niciun secret”

Citește și – Exclusiv. Giulia a vorbit despre căsnicie şi a recunoscut care este cea mai mare frică a sa

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter