Giulia Anghelescu și familia sa, testați pozitiv pentru COVID-19

De Unica.ro, pe

Giulia Anghelescu a anunțat pe rețelele de socializare că a atât ea, cât și familia ei, au fost depistați pozitiv pentru COVID-19. Aceștia ar fi trebuit să plece în vacanță în Austria, dar sunt nevoiți să stea 14 zile în izolare.

Giulia Anghelescu, împreună cu soțul ei,  Vlad Huidu, și cei doi copii, au COVID-19. Artista și familia ei ar fi trebuit să plece în vacanță la schi în Austria, însă testele pozitive le-au dat planurile peste cap. Pe rețelele de socializare, cântăreața a mărturisit că se află în izolare, dar starea lor de sănătate este una bună.

Citește și: Loredana Chivu, criticată de fani că își editează excesiv pozele: „Doamne ferește! Ești horror!”

Lucian Viziru, în spital de Revelion. Artistul a fost suspect de infarct

Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro

De ce s-a dus Loredana Groza la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor România 2021

Giulia Anghelescu și familia sa, testați pozitiv pentru COVID-19

Vă salut din vacanţăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană şi totuşi lipseşte ceva! Nu e chiar vacanţa care trebuia să înceapă astăzi în Austria, dar atâta timp cât ne simţim bine e ok şi varianta asta! P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă! 😂😂😂 Vă pupăm! Stay safe!, a scris Giulia Anghelescu.

Prin intermediul unui video, artista a adăugat că vestea a luat-o prin surprindere, deși ar fi fost semne care să indice infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate. Da? V-am pupat! Suntem bine! Să aveți o săptămână minunată!, a completat ea.

În postările anterioare de pe rețelele de socializare, Giulia a dezvăluit că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter