Cum se simte Giulia Anghelescu după ce aflat că are COVID-19: „Nu ne-am făcut griji”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 ianuarie 2022, 12:48

Giulia Anghelescu și familia ei au aflat că au COVID-19 chiar înainte de a pleca în vacanță la schi în Austria. Aceștia sunt acum în izolare, iar vedeta a dezvăluit care este starea lor de sănătate.

Giulia Anghelescu, împreună cu soțul ei, Vlad Huidu, și cei doi copii, au COVID-19 și se află în izolare la domiciliu. Cântăreața a făcut anunțul în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare.

Vă salut din vacanţăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană şi totuşi lipseşte ceva! Nu e chiar vacanţa care trebuia să înceapă astăzi în Austria, dar atâta timp cât ne simţim bine e ok şi varianta asta! P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă! 😂😂😂 Vă pupăm! Stay safe!, a scris Giulia Anghelescu.

Citește și: Accidentul în care a murit prima logodnică a lui Mihai Mitoșeru. El a susținut că nu se afla la volan

Laurențiu Reghecampf, atacat de fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca

George Burcea: „De față cu fetele, Andreea ne spune cuvinte urâte mie și Vivianei. Ce pot să fac?”

Giulia Anghelescu și familia sa, testați pozitiv pentru COVID-19

Cum se simte Giulia Anghelescu după ce aflat că are COVID-19

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, artista a mărturisit că este vaccinată cu schema completă pentru COVID-19 și doza booster, iar simptomele bolii au fost unele ușoare.

Avem simptome de viroză, de o răceală comună. Ne-am testat rapid, toate testele au ieșit negative, d-asta nu ne-am făcut griji, apoi am aflat că testele rapide nu arată acestă variantă de COVID-19, decât foarte târziu. Bine că suntem bine, asta e tot ce contează, a mărturisit cântăreața.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter