Ghiceşte vedeta: Al cui este acest pitic elegant?

De Erika Chivu, pe

Micuţul Patrick, în vârstă de şase ani, are o mămică celebră, la fel de frumoasă şi elegantă ca şi el. Despre cine crezi că este vorba?
Ei bine, mămica celebră a luI Patrick este nimeni alta decât Genina Ilieş, prezentatoarea de ştiri de la Antena 1. Cei doi seamănă foarte bine, atât ca înfăţişare, cât şi ca stil vestimentar. Patrick este deja obişnuit cu covorul roşu, unde apare foarte elegant îmbrăcat.
De când este mămica, Geanina Ilieş este foarte preocupată de alimentaţia sănătoasă. Pe lângă faptul că are grijă ce pune pe masa copilului, prezentatoarea îl duce şi la cursuri de înot şi Aikido ca să facă mişcare cât mai multă.
De 8 Martie, Geanina Ilieş a primit cel mai frumos cadou! Vezi de la cine!
În plus, Geanina vrea să atragă atenţia tuturor părinţilor în ce priveşte alimentaţia copiilor, şi mai ales pericolele alimentelor tip fast food. „Din păcate, mulţi părinţi adoptă principiul ‘mai bine gras şi sănătos decât slab şi anemic’ şi ajung să aibă copii supraponderali. Haideţi să ne ferim copiii de tentaţiile sedentare, de statul la calculator sau la televizor şi să îi răsplătim cât mai puţin cu dulciuri şi alimente gustoase, dar nesănătoase!”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook, unde a şi explicat de ce nu e sănătos să mănânci de la Fast Food.
„Ce am citit recent vine ca un semnal de alarmă îngrijorător! Iată ce nu v-ar spune niciodată angajaţii şi conducerea fast food-urilor:
1. În mod normal, după ce un preparat a fost gătit, dacă nu a fost consumat imediat, este aruncat. Fast food-urile nu procedează în acest mod, ci reîncălzesc, la cerere, preparatul respectiv. Dacă însă vrei neapărat să mănânci de la fast food, mai sigur este să comanzi seara, între ora 6 şi 8, când este mai aglomerat, iar preparatele sunt realizate la comandă.
geanina ilies
2. Majoritatea vaselor şi a cuptoarelor în care se găteşte la fast food sunt spălate seara cu chimicale foarte puternice, pentru a curăţa grăsimea. Dacă te numeri printre primii clienţi dimineaţa, este posibil ca hrana ta să conţină şi resturi de la aceşti detergenţi.
3. Dungile savuroase de pe burgeri sunt, de multe ori, false, fiind vopsite de producători direct din fabrică pentru a da iluzia ca avem de a face cu o carne proaspăt gătită pe grill.
Wow, ce frumoasă e Geanina Ilieş! Vezi ţinuta!
4. Dacă ai poftă de cartofi prăjiţi, cere măcar unii fără sare, astfel încât să ţi-i prepare special pentru tine, pe loc.
5. Ştiai că sosul chilli este obţinut, de multe ori, din carne de la burgeri vechi?
6. În mod normal, la gătit se poartă mănuşi, dar nu toţi fac aşa în restaurante de tip fast food.
7. La restaurantele de acest tip, angajaţii trebuie să livreze preparatele în două minute. Dacă întârzie, se aprinde o alarmă pentru ca managerul să remarce ineficienţa lor. Asta ridică multe semne de întrebare în ceea ce priveşte calitatea mâncării.”
geanina ilies
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga! http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter