Ghiceşte vedeta: Cine a făcut fitness cu Ionuţ Iftimoaie pe post de greutate?

De Erika Chivu, pe

Miercuri după-amiază, la aniversarea unei săli de fitness din Bucureşti, vedetele au demonstrat cât de bune sportive sunt. Una dintre ele a folosit greutatea lui Ionuţ Iftimoaie în locul discurilor de fitness.
Deşi este foarte feminină şi are un look delicat, Paula Seling, căci despre ea este vorba, a demonstrat că, atunci când vine vorba de sport, se antrenează ca un bărbat.
VIDEO EXCLUSIV: Paula Seling cântă „Chiar pot zbura” live, pentru Unica Online!
paula seling ionut iftimoaie
La aniversarea sălii de fitness Sky Wellness din Bucureşti, Paula le-a arătat celor prezenţi cum este un antrenament normal de-al ei, iar când a spus că lucrează cu discuri de 120 de kilograme, campionul K1 Ionuţ Iftimoaie a vrut să se asigure că acestea nu sunt „false”. Aşa că a dat jos discurile şi s-a aşezat el pe aparatul de fitness cu toate cele 100 de kilograme ale lui.
paula seling ionut iftimoaie
Paula Selling a demonstrat că este într-adevăr o femeie puternică, la propriu, urmare a antrenamentelor pe care le face de trei sau patru ori pe săptămână împreună cu antrenorul ei personal. De altfel, acesta a asistat-o grijuliu atâta timp cât s-a aflat în preajma greutăţilor.
paula seling ionut iftimoaie
paula seling ionut iftimoaie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter