Ghiceşte vedeta: Cântăreţul care a fost bucătar în tinereţe

De Unica.ro, pe

Un cunoscut muzician din România recunoaşte în emisiunea lui Marius Tudosiei, de la Digi24 că, deşi nu se pricepea deloc, a lucrat într-o bucătărie pe vremea liceului.
Invitat duminică la „Sănătatea în bucate”,  Mihai Trăistariu nu numai că a gătit şi a pledat, alături de Marius Tudosiei, pentru mâncarea sănătoasă, dar a şi povestit o mulţime de lucruri, care mai de care mai amuzante, despre experienţele sale legate de bucătărie.
Prima dată când am fost bucătar s-a întâmplat în liceu. Ca să pot sta gratis la o cabană pe muntele Ceahlău, am mers cu fratele meu şi am lucrat la bucătărie. Era o condiţie.  Fie făceam ceaiul, fie ajutam pe la mese sau tăiam cartofi, şi pot să-ţi spun că am tăiat cartofi la greu. În medie lucram câteva ore pe zi. În rest mergeam la cules de afine sau făceam drumeţii pe munte. Şi uite aşa am stat gratis la munte.
Mihai Trăistariu  spune că a gustat din toate bucătăriile lumii. Unele l-au încântat, altele însă i-au lăsat amintiri deloc plăcute, cum a fost cazul Japoniei.
mihai traistariu
Am fost în Japonia in turneu. Acolo mi-a fost rău de la mâncare. Ei mănâncă aproape orice. E foarte greu pentru un european să se adapteze. Eu ajunsesem să caut disperat în unele momente un ardei sau o ceapă, orice care să semene cu ceva românesc, ceva normal pe care îl ştiam şi eu. Dacă tot am vorbit de ceapă, acolo parcă are alt gust. În fine la un restaurant am mâncat o supă de mare făcută cu apă din ocean. La fundul supei era un centimetru de nisip. Şi o algă înăuntru. Când am văzut ce este în farfurie i-am întrebat: Apa asta de mare e bună? E curată? S-au panicat şi m-au  asigurat că totul este în ordine. La ei au o cultură ca totul să fie curat. Până la urmă am înţeles că oricum era fiartă la 100 de grade, deci nu prea avea ce să mi se întâmple rău”, i-a povestit Mihai Trăistariu lui Marius Tudosiei în ediția de duminică, de la 12.30, a emisiunii „Sănătatea în bucate”, de pe Digi24.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter