Ghiceşte vedeta: Ce cântăreaţă din România se pricepe la balet

De Erika Chivu, pe

Această cântăreaţă din România filmează un nou videoclip, unde trebuie să execute şi paşi de balet, aşa că a luat lecţii şi se pare că se descurcă de minune. Cine să fie?
Artista cu un corp impecabil şi veleităţi de balerină este nimeni alta decât Elena Gheorghe. Ea a filmat un nou videoclip pentru cel mai recent single al ei, „Ecou” şi se pare că acesta va conţine imagini foarte interesante cu vedeta.
Videoclipul povestește o zi din viața unei balerine, care a trait o superba poveste de dragoste ce acum a ajuns la final. Pentru ca totul sa iasa perfect, inainte cu doua saptamani de filmare, Elena s-a pregatit intens cu lectii de balet.
elena gheorghe
“Pentru ca interpretez rolul unei balerine, am hotarat ca trebuie sa deprind cel putin miscarile de baza. Nu a fostprimul meu contact, am inceput sa fac balet cand aveam in jur de cinci ani, dar a trebuit sa renunt la asta si sa ma concentrez exclusiv pe muzica pentru ca asta era ceea ce-mi doream cel mai mult. Inainte de filmare m-am antrenat cu Marina Minoiu, balerina in cadrul Operei Romane, careia ii multumesc foarte mult  pentru ajutor. Am repetat cateva miscari de baza, iar ce a iesit veti vedea in clip”, a povestit Elena.
Uite ce ţinută colorată are Elena Gheorghe. Îţi place?
elena gheorghe
Videoclipul piesei “Ecou” are si un special guest star: Toto, un Labrador superb, care apartine uneia dintre dansatoarele Elenei. “Sa filmez cu Toto a fost o mare provocare. Acum un an am fost atacata de un Rottweiler si de atunci imi era foarte teama de cainii mari. Cu Toto m-am imprietenit insa repede, e foarte bland si ascultator, asa ca totul a decurs minunat”, a mai povestit artista.
elena gheorghe

Filmarile au avut loc in mai multe locatii din capitala, printre care Centrul Vechi, o cofetărie, o ceainărie şi, evident, o sală de balet.
Un asemenea clip avea nevoie si de un look pe masura, asa ca Elena a schimbat nu mai putin de 10 tinute, iar de machiajul si parulei s-a ocupat una dintre cele mai bune echipe de pe piata.
Wow, ce bine arată! Elena Gheorghe, într-o poză super sexy
elena gheorghe
Filmarile au fost un adevarat maraton. “In prima zi am filmat 12 ore, iar urmatoarea filmare a durat 24 de ore. A meritat insa efortul si abia astept ca fanii sa poata vedea povestea la care noi am lucrat in aceste zile”, a maipovestit Elena.
elena gheorghe
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter