Ghiceşte vedeta: Cine sunt cele două blonde mâncăcioase?

De Erika Chivu, pe

„Două blonde mâncăcioase. Contrar aparenţelor…”, a scris pe Facebook una din cele două vedete care apar în această poză. Despre cine crezi că e vorba?
Cele două vedete blonde sunt Andreea Ibacka şi Diana Dumitrescu. Ele au luat aseară o cină târzie probabil în compania soţilor. Poza a fost postată pe conturile de Facebook ale ambelor vedete, dar Andreea a fost cea care s-a „lăudat” cu ce a mâncat.

Cuvintele ei au fost confirmate şi de soţul ei, Cabral, care a scris la rândul lui pe reţeaua de socializare: „Pe cuvânt, au mâncat individele şi-o ospătăriţă!”

Andreea Ibacka, superbă în verde la petrecerea Acasă TV

Andreea Ibacka şi Diana Dumitrescu s-au cunoscut la filmările serialelor Acasă TV şi sunt prietene de mult timp. Diana Dumitrescu are 29 de ani şi şi-a început cariera prin participarea la Miss World România. Primul ei rol a fost cel din „Păcatele Evei”, după care au urmat o mulţime de telenovele, printre care „Regina” sau „Aniela”.Pentru Andreea Ibacka, rampa de lansare a fost telenovela „Inimă de ţigan”, urmată de „Regina” şi „Aniela”.

Andreea & Cabral Ibacka: Secrete de cuplu

andreea ibacka diana dumitrescu


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter