Gest uimitor făcut de Andreea Ibacka în luna a noua de sarcină. Cabral a aflat la telefon

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 septembrie 2021, 10:27

Cabral a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare care l-a speriat și a cărei protagonistă este chiar soția sa, Andreea Ibacka. Actrița este însărcinată în nouă luni și foarte curând va aduce pe lume un băiețel.

Cabral și Andreea Ibacka obișnuiesc să povestească fanilor săi de pe rețelele de socializare tot felul de întâmplări din viața lor. În stilul caracteristic, prezentatorul TV le-a spus acestora prin ce momente de panică a trecut când a primit un telefon de la un vecin care îl anunța că Andreea Ibacka, ce așteaptă din clipă în clipă să aducă pe lume cel de-al doilea copil, a sărit gardul vilei în care locuiesc.

Actrița rămăsese blocată în curtea locuinței, împreună cu fiica ei în vârstă de doi ani, Namiko. Aceasta a fost nevoită să sară gardul pentru a cere ajutorul vecinilor.

– Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb. Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…

– Ce face?!?!

– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…

Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.

– Alo?- Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?

– Ai sărit gardul?!??

– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa! Și închide.

Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce.

Citește și: Care sunt alimentele pe care le evită vedetele pentru a rămâne în formă? Andreea Bănică, Ilinca Vandici și Xonia au recunoscut!

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță: „Ne-au filat, ne-au gazat și ne-au luat tot!”

Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta o nouă emisiune, unică în România

Ulterior, Andreea a venit cu explicații, după ce multe mămici au criticat-o pe rețelele de socializare. „M-am găsit într-o situație în care n-am avut altă variantă. Am rămas blocată. Nu puteam să ies nici din curte, pentru că toate porțiile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că toate ușile erau închise, și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se încuiase cu telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, practic cu tot. Gravidă în nouă luni am sărit gardul. Gardul avea 2.5 metri, pe clasic, deci nu era un gărduleț. Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat cel de sus și n-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul”, a explicat Andreea Ibacka, pe InstaStory.

Cabral și Andreea Ibacka vor avea un băiețel

Actrița și prezentatorul TV și-au tachinat recent urmăritorii din mediul online postând mai multe videoclipuri în care, deși părea că vor dezvălui sexul celui de-al doilea copil al lor, filmarea se încheia brusc, lăsând fanii dezamăgiți.

În cele din urmă, perechea a confirmat că va avea un băiețel. Perechea mai are o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. 

Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Perechea s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter