Gest obscen pe scena Eurovision 2022. S-a văzut și la TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 mai 2022, 15:57

În timp ce prezenta ediția din acest an a concursului Eurovision 2022, artistul Mika a făcut un gest obscen pe scena show-ului, fără să-și dea seama. Colegii săi, prezentatorul TV Alessandro Cattelan și celebra Laura Pausini, l-au oprit imediat, însă camerele TV au surprins momentul, iar gestul său a fost difuzat la TV, în timp ce milioane de oameni urmăreau spectacolul.

Vorbind despre limbajul gestual al italienilor, Mika a început să arate pe scenă tot felul de gesturi. Cu toate că Alessandro Cattelan, coprezentatorul său, l-a avertizat să aibă grijă ce gesturi face, fără să-și dea seama, Mika, care are origini britanico-libaneze, a făcut în cele din urmă un gest obscen cu mâna.

Laura Pausini l-a oprit imediat, șocată fiind la vederea gestului, iar colegul lor de scenă i-a spus artistului: „Trebuie să fii foarte atent când îți folosești mâinile, pentru că un mic gest poate schimba cu totul semnificația a ceea ce vrei să transmiți”.

Cu toate că, pe moment, doar italienii au înțeles, de fapt, semnificația gestului făcut de Mika, reacția Laurei Pausini i-a făcut pe mulți să se întrebe ce însemna, de fapt, acel semn. Înregistrarea s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, unde mai mulți tineri și-au întrebat bunicii italieni despre semnificația gestului de pe scena Eurovision 2022.

Citește și – Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina pentru a se lupta cu militarii ruși

Citește și – Piesa „Stefania”, câștigătoarea Eurovision 2022, cântată de un soldat ucrainean în uzina Azovstal

Citește și – Eurovision 2022. De ce s-au anulat voturile juriului românesc

Citește și – Ce au spus artiștii din Ucraina la finalul piesei, pe scena de la Eurovision 2022

Se pare că gestul simbolizează, de fapt, două lucruri distincte, în funcție de contextul în care este folosit, mai exact, poate însemna atât un act sexual, cât și impotență.

Foto – capturi video DailyMail, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter