Geanina Ilieş, secretul siluetei: fresh-uri zilnice din fructe şi legume

De Sandra S., pe

Geanina Ilieş, prezentatoarea de televiziune votată drept “cea mai frumoasă vedetaă de tv în 2013”, îşi menţine tenul şi silueta impecabile având grijă să consume numai alimente sănătoase. Pe timpul verii, şi nu numai, frumoasa brunetă îşi prepară fresh-uri de fructe şi legume bogate în antioxidanţi şi fitonutrienţi ce încetinesc procesul de îmbătrânire a organismului şi oferă tonusul de care are nevoie zi de zi.
Geanina Ilies marturiseste ca de mic copil a fost invatata de mama ei sa consume fructe si legume, atat in stare naturală cât şi sub formă de suc proaspăt.
Mama mi-a spus ca de cand aveam trei ani imi facea fresh-uri. M-a invatat cu fructele si legumele proaspete intr-o perioada in care copiii beau sucuri acidulate de la dozatorul din piata. Si acum mai avem storcatorul de citrice din acea perioada, ca amintire. Asa l-am invatat si pe baiatul meu, Patrick, si mi-e mai mare dragul sa vad ca nu face nazuri si ca nu prefera sa se duca in schimb la fast food„, declară vedeta de televiziune.
Geanina Ilieş, secretul siluetei: fresh-uri zilnice din fructe şi legume

Geanina Ilieş îşi face zilnic freshuri din citrice, portocale, lămâi şi grepfruit.

Contin antioxidanti si vitamina C, buna pentru productia colagenului. Tenul devine mai curat, radiaza de sanatate. Le amestec uneori si cu mango, ananas, banane si chiar morcovi pentru un plus de vitamina A. Sucul deGeanina Ilieş, secretul siluetei: fresh-uri zilnice din fructe şi legume rosii este bun pentru protectia pielii impotriva razelor ultraviolete, indicate in cazul in care mergem la plaja. Pentru revigorare si un tonus foarte bun, in special in perioadele cu mult stres, prepar fresh-uri din sfecla, struguri, rodii si prune. Pentru sucuri din legume aleg deobicei urzica, spanacul, broccoli si castravetii. Sunt amesteuri ciudate aparent, dar sunt deosebit de sanatoase si te obisnuiesti, in timp scurt, cu gustul lor. Avem nevoie zilnic de un adaos de vitamine si minerale, in limite decente, fara a exagera. Pentru ca altfel, daca mergem spre extreme, nu facem altceva decat sa ne dezechilibram organismul„, marturiseste vedeta.
Geanina Ilieş, secretul siluetei: fresh-uri zilnice din fructe şi legume
Una din retetele de fresh-uri din fructe preferate de Geanina in aceasta perioada contine urmatoarele indrediente: portocale, grapefruit, banane, mere, capsuni, kiwi, morcovi si rodie. La capitolul fresh-uri din legume, vedeta prefera un mix de spanac, castravete, telina, morcovi, la care se adauga un mar pentru un gust si mai bun.
Vezi mai multe imagini cu Geanina Ilieş în galeria foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter