Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 52 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 15:30

Jennifer Lopez (52 de ani) nu este celebră doar datorită filmelor în care a jucat sau pieselor pe care le interpretează, ci și datorită siluetei sale. În reviste și pe Instagram, solista pare că ar avea un fizic suplu și tonifiat, dar cum arată în realitate?

Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 52 de ani?

Este pasionată de dans și de fitness și apreciată pentru un posterior bombat cu care se mândrește. Majoritatea femeilor se tem să-și afișeze imperfecțiunile, iar Jennifer Lopez nu face excepție.

Pentru vârsta ei, arată, fără îndoială, exemplar și, deși folosim deseori sintagma „siluetă perfectă”, ea nu prea există. Fiecare dintre noi are imperfecțiuni mai mici sau mai mari care ne fac unici și pe care nu ar trebui să le ascundem.

Cu toate că, în lipsa filtrelor, editării și fără să pozeze nu arată în realitate așa cum arată în fotografiile din reviste sau din online, Jennifer Lopez rămâne un model de urmat.

Fotografii cu silueta reală a lui Jennifer Lopez găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Respectă un regim alimentar sănătos și iubește activitatea fizică. La micul dejun, actrița optează fie pentru un smoothie cu proteine, fie pentru un bol cu ovăz și o mulțime de afine. Iubește apa cu lămâie pe stomacul gol și nu este o fană a cafelei.

Solista este adepta alimentelor nutritive, iar din dietă nu-i lipsesc fructele și legumele. „Totul este organic și foarte atent gândit. Sunt balansate proteinele de calitate înaltă și alimentele dense în nutrienți .. totul este proaspăt”, spunea Tracy Aderson, antrenoarea personală a actriței, în urmă cu ceva timp.

Pe lângă nuci, fructe și legume, Jennifer se bucură din când în când și de câte un desert sau de o gustare nu tocmai sănătoasă. „Suntem oameni cu toții. Nu cred că trebuie să te simți vinovat pentru că într-o seară mănânci chipsuri”, spunea artista. „Cu toții vrem o prăjitură, o felie de tort sau degețele de pui.”

Din 2004 până în 2011, Jennifer a fost căsătorită cu muzicianul Marc Anthony (51 de ani). Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Emme și Max (12 ani).

Artista a fost logodită, până în primăvara 2021, cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani). Apoi a reînceput o relație cu Ben Affleck (49 ani), după 20 de ani!

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Alin Oprea, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui Medana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter