Galerie foto: Antonia şi Alex Velea, hot la Sibiu

De Unica.ro, pe

Chiar dacă nu au oferit mai multe informaţii despre presupusa lor relaţie amoroasă, Antonia şi Alex Velea au avut grijă să ridice, din nou, semne de întrebare.
Oricât de mult şi-au dorit jurnaliştii să-i prindă pe picior greşit, cei doi au jucat şi de această dată magistral. O simplă îmbrăţişare în spatele scenei şi un sărut pe obraz, nu pot da ca sigură această relaţie.

Iată că încă o dată, Antonia şi Alex Velea au reuşit să fenteze…

Galerie foto: Antonia şi Alex Velea, hot la Sibiu

Nu acelaşi lucru se poate spune despre prestaţiile lor pe scenă, care au fost magistrale. Publicul venit în Piaţa Mare a Sibiului a fost în delir atunci când au urcat cei doi artişti pe scenă. Atât Antonia, cât şi Alex Velea au cântat hiturile care i-au consacrat, lâsând parcă în urmă Miss Models International.

Galerie foto: Antonia şi Alex Velea, hot la Sibiu

Vineri seara, oraşul Sibiu a fost gazda unui eveniment de amploare în domeniul frumuseţii, unde concurente din peste 20 de ţări şi-au disputat titlul de Miss Models International. Ele au fost evaluate de un juriu de specialitate, din care au făcut parte Cătălin Botezatu, Carmen Negoiţă, Dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Călin Bucur şi Delia Lungu.

Finala Miss Models International 2013 a fost organizată în premieră în România, după ce primele opt ediţii au fost găzduite la New York.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter