Cine ar putea prezenta gala premiilor Oscar din 2022 – este printre cei mai râvniți actori de la Hollywood

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 17:47

Gala premiilor Oscar va avea un singur prezentator, pentru prima dată din 2018 încoace, după cum arată EFE.

În 2018, gala premiilor Oscar a fost prezentată de Jimmy Kimmel. De regulă, spectacolul are doi prezentatori, însă se va face o excepție și anul acesta. Anunțul a fost făcut marți, la un eveniment organizat de Television Critics Association (TCA) de către televiziunea ABC, post care transmite anual gala, după cum relatează Agerpres.

Numele care a fost cel mai des vehiculat pe rețelele sociale este cel al actorului Tom Holland, care joacă în filmul momentului, „Spider-Man: No Way Home”. Acest film este primul film din pandemie care a depășit 1 miliard de dolari.

Tom Holland este favoritul fanilor pentru preluarea rolului de maestru de ceremonii, conform Digi24. Numele său este singurul care a fost vehiculat momentan, dar nu există confirmări oficiale în acest sens. Un tweet postat de Pop Crave a notat că Academia de film americană l-a contactat deja pe actor pentru a discuta posibilitatea ca el să găzduiască show-ul.

Citește și: Simon Cowell s-a logodit cu Lauren Silverman. Unde a avut loc cererea în căsătorie

Citește și: Celebrități care au spus NU operațiilor estetice

Citește și: Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

Citește și: Cum arată Engin Akyürek, actorul desemnat cel mai frumos bărbat din lume în 2022

În anii 2019, 2020 și 2021, gala premiilor Oscar nu a avut prezentator. În 2019, Kevin Hart fusese anunțat ca fiind următorul prezentator, dar 48 de ore mai târziu a fost nevoit să refuze, după ce s-a aflat că în 2009 și 2011 postase o serie de mesaje homofobe pe Twitter. Academia de film americană nu i-a găsit înlocuitor, fiind nevoită pentru prima dată din 1989 să organizeze ceremonia fără prezentator.

În 2021, gala premiilor Oscar s-a confruntat cu o scădere abruptă a cotei de audiență din ultimii ani, fiind cea mai puțin urmărită ediție de la înființarea galei în urmă cu aproape un secol, în 1929.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter