Gafa vestimentară cu care Meghan Markle își încheie vizita oficială din Oceania

De Ioana Tătaru, pe
Ducesa de Sussex, aflată într-o vizită oficială în Oceania, a făcut o nouă gafă vestimentară, alegând o fustă albastră prin care se putea vedea lenjeria intimă.

Meghan Markle, gafa vestimentara

Pentru ultima zi a turneului oficial, ducesa Meghan a ales o fustă albastru-închis de la Givenchy, care arăta mai mult decât trebuie, respectiv lenjeria intimă. Aceasta este a doua gafă vestimentară a ducesei Meghan din acest turneu, care s-a încheiat marți după două săptămâni și a avut loc în Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji.

Meghan Markle o noua gafa vestimentara

Meghan Markle a facut o gafa vestimentara

Este a doua gafă vestimentară pe care Ducesa o face în acest turneu

La sosirea pe aeroportul Fua’amotu din Tonga, Ducesa Meghan a arătat minunat într-o rochie pe care a ales-o pentru acest eveniment, însă a uitat să elimine ecticheta lungă ce atârna de partea din jos a ținutei.

Acesta a fost primul turneu oficial la care au participat Ducii de Sussex de la căsătoria lor, pe 19 mai. Turneul a debutat chiar în ziua în care biroul de presă al cuplului regal a anunțat că Meghan este însăcinată, copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara anului 2019. Prințul Harry s-a folosit de acest turneu pentru a promova cauzele pentru care pledează –  sănătatea mintală și jocurile Invictus, pe care le-a fondat în 2014 și care, anul acesta, s-au desfășurat la Sydney, în perioada 20-27 octombrie.

Citește și: „Meghan Markle a primit un cadou adorabil pentru bebelușul ei”

„Pe cine ar putea angaja Prințul Harry și Meghan Markle dădacă pentru copilul lor. Este celebră în rândul vedetelor”

Sursă foto: Northfoto.com/ Twitter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter