Gabriela Vrânceanu Firea îl aniversează pe Tzari

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 10:35

Astăzi reprezintă o zi specială pentru Gabriela Vrânceanu Firea. Mezinul familiei sale, Tzari împlinește primul an de viață!
Cu ocazia acestui eveniment frumos, Gabi a povestit pentru blogul www.elacraciun.ro ce a însemnat aceasta perioadă pentru ea și cât de împlinită este.

Gabi povestește despre firea energică a micuțului, dar și despre cum sunt împărțite sarcinile între ea și soțul ei, în ceea ce-l privește pe Tzari.
David Petru ne face fericiți în fiecare zi, de când s-a născut. Pe 20 mai anul trecut venea pe lume, în jurul orei 11 și, de atunci, deși este cel mai mic membru al familiei, a devenit centrul universului nostru. Ceilalți băaieți ai noștri sunt foarte mari și înțelepți așa că acceptă cu bucurie să ne facem programul după mezin”, a declarat Gabriela Vrânceanu Firea. Mai multe citiți pe blogul Elei Crăciun!
gabriela vranceanu firea tzari

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter