Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au anunțat numele copilului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 15:35

Proaspeții părinți Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au anunțat numele băiețelului lor, născut în urmă cu două săptămâni.

După îndelungi întrebări din partea fanilor, și răspunsuri hazlii – cei doi referindu-se la băiețel cu apelativul „Cârcel” – iată că a venit momentul în care matinalul și soția sa au făcut marele anunț. Într-o postare pe Instagram, Gabriela Prisacariu a anunțat cum îl va chema pe cel mic.

Întrebat, în trecut, dacă au ales un nume pentru băiețel, Dani Oțil a declarat că s-au gândit la un nume din patru litere, fără să spună care este acesta.

Matinalul i-a scris însă o scrisoare emoționantă celui mic, odată cu nașterea sa.

Citește și – Anda Călin, reacție dură la declarațiile Oliviei Steer din mediul online

Citește și – Irinel Columbeanu are COVID-19. Fostul om de afaceri a fost spitalizat de urgență

Citește și – Cezar Ouatu, nerăbdător să devină tată: „Vin tripleți. Așteptarea n-a fost degeaba”

Citește și – Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a împlinit 4 ani. „Doamne, când au trecut?”

Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins… Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.
P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris pe rețelele de socializare prezentatorul TV.

Joi, 23 septembrie, Gabriela Prisacariu a anunțat pe rețelele de socializare că numele celui mic va fi Luca Tiago. Peste zece mii de oameni au apreciat postarea soției lui Dani Oțil.

Vezi şi cum să-ți amintești numele persoanelor nou cunoscute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter