Gabriela Oțil, fotografia incendiară cu care și-a șocat fanii: „Cum să arăți așa după ce naști?”

De Unica.ro, pe

Pe 11 septembrie 2021, Gabriela Oțil (28 de ani), soția lui Dani Oțil (41 de ani), a adus pe lume primul ei copil, un băiețel pe nume Luca Tiago.

Au trecut puțin peste trei luni de atunci, iar Gabriela și-a recăpătat greutatea pe care o avea înainte să rămână însărcinată și și-a redobândit forma fizică de invidiat. Soțai matinalului de la “Neața cu Răzvan și Dani” a postat în urmă cu câteva zile, în mediul online, o fotografie în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă. Gabi Oțil și-a uimit fanii cu poza respectivă datorită fizicului de invidiat pe care îl are ca proaspătă mămică.

Vezi poza cu Gabi Oțil în lnejerie intimă în galeria foto de mai jos:

“Este poză recentă sau dinainte de naștere, pentru că scuze, dar nu cred că este poză după naștere :))) Arăți super și ești drăguță, dar bagi femeile astea care au născut în depresie pentru că realitatea nu e asta și dacă poză e una veche, ne-ai distrus, iar dacă poză este recentă, la fel, ne-ai distrus și mai tare.”

“Mă duc să pun lacătul pe frigider!”

“Cum sa arăți așa după ce naști!?”

“Nu este hate! Mie-mi place Gabriela, dar sunt femei care se uită și se frustrează și îmi pare rău pentru ele pentru că și eu am născut în urmă cu 2 luni, iar la mine rezultatele cu tot cu sport și dietă nu au mers. Scuze dacă v-am supărat pentru că am mai văzut că mi-a scris un băiat pus pe glume, doar voiam să înțeleg DACĂ este recentă sau nu poză. Nu va supărați pe mine. Sărbători fericite!” – sunt câteva dintre mesajele fanilor uimiți de fizicul Gabrielei la trei luni după naștere.

Citeşte şi: Mădălin Ionescu, detalii din viața intimă cu Cristina Șișcanu: „Aș vrea mai des!”

Citeşte şi: Alexia Eram, declarații noi despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Citeşte şi: Ce cadou de Crăciun a primit Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac

Citeşte şi: Cum își vor petrece Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva sărbătorile de iarnă

Soția lui Dani Oțil a vorbit acum câteva săptămâni despre cum a reușit să-și revină după naștere și a spus că nu ține o dietă anume, ci mănâncă tot ce își dorește.

„Nu am slăbit repede, am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kg mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal. Ce-i drept, mănânc mult mai puțin față de momentul în care eram însărcinată, și alăptez. Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză, deci nu prea am poftă de mâncare, nu-mi prea stă gândul la mâncare. În rest, mănânc normal, mese normale. Nu am trecut la mâncat salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este că nu mă stresez deloc cu acest lucru, cu dieta. Am eu timp să-mi revin ușor, ușor – explica Gabriela, luna trecută.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter