Gabriela Firea, cauza problemelor de sănătate: „I s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon”

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Firea s-a confruntat în ultima perioadă cu o serie de probleme de sănătate. Primarul Capitalei a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, iar acum soțul său, Florentin Pandele, a dezvăluit care a fost cauza care a dus-o pe patul de spital.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au oferit un interviu la postul de televiziune România TV în care au vorbit despre „familia creștină”, dar și despre ultimele luni în care primarul general a avut probleme de sănătate: „Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună mă doare. M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu”, – a dezvăluit Florentin Pandele pentru sursa citată.

„Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem. Culmea, chiar în ziua respectivă cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres la Madrid. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea”, – a mai declarat Florentin Pandele.

Se pare că Gabriela Firea, conform spuselor soțului său, a refuzat să se trateze în străinătate și pentru a evita „gura lumii”: „Am insistat să rămân și sunt convinsă că am făcut bine”.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter