Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan este model

Între anii 1993 și 2010, Gabriela Firea (48 de ani) a fost căsătorită cu Răsvan Firea (n. 1955 – d. 2010), fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Din mariajul cu acesta, Gabriela are un fiu biologic, Tudor Ștefan, și unul vitreg, Răzvan Alexandru.

Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan este model

În trecut, fosta prezentatoare TV a fost acuzată că a intervenit în mariajul lui Răsvan cu a treia lui soție, Carmen, mama lui Răzvan. „Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată că i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile. Eu am fost a patra soție.

Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an. Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r. fiului vitreg și mamei lui, Carmen)”, a declarat Gabriela Firea în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Răzvan este în prezent model. Tânărul are o comunitate online restrânsă însă în creștere. Pe Instagram, Răzvan nu postează foarte des, însă are deja un portofoliu online generos. Este pasionat de modă și un fan al fotografiilor puternic editate. Răzvan îi seamănă foarte mult mamei sale. Imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și: 

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Ce salariu a avut Gabriela Firea ca primar al Capitalei. Jurnalista a spus suma exactă

Vrea Gabriela Firea să candideze la președinția României? „Vreau să le fie mai bine românilor”

În prezent, Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele (60 de ani), alături de care mai are doi fii, David Petru și Zian Mihail. Tot în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Gabriela a dezvăluit de ce încă mai poartă inelul de logodnă primit de la primul soț.

„Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid la acel moment, al recăsătoriei. Probabil și eu aș fi fost mai aspră. Nu eu am condus destinul meu către o astfel de evoluție. Răsvan are locul lui în inima mea pentru întreaga mea viață.

Și el știe asta, de acolo de sus, și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână”, a mărturisit Gabriela Firea.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter