Gabriela Firea are COVID-19 a doua oară, după trei luni: „Ceva simptome în plus la Omicron”

De Unica.ro, pe

Gabriela Firea a fost testată pozitiv pentru COVID-19, la trei luni de la prima infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că de data asta a luat virusul de la copiii săi.

Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, au din nou COVID-19, varianta Omicron. Cei doi au mai trecut prin boală și în urmă cu trei luni, atunci când au fost infectați cu tulpina Delta.

Gabriela Firea: „Ceva simptome în plus la Omicron”

Fostul primar al Capitalei a dezvăluit pe rețelele de socializare că au luat virusul de la copii și acum se află în izolare la domiciliu.

Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi.

Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la Omicron, fata de Delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas… vde săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun creste si imunitatea. Sănătate si optimism tuturor!, a scris Gabriela Firea.

Citește și: Ginerele lui Vladimir Putin a rămas fără jumătate din avere după ce a înșelat-o pe fiica președintelui rus

Loredana Groza, subiect în presa străină după ce s-a dus cu Nick Casciaro în Italia

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Atenție la frauda „wangiri”, înșelăciunea infractorilor prin intermediul telefonului

Mesajul Gabrielei Firea când a aflat că are COVID-19 prima oară

În urmă cu trei luni, aceasta mărturisiea că s-a vaccinat împotriva COVID-19 și cu doza booster și trece printr-o formă ușoară a bolii.

Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă.

Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja, spunea ea atunci.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter