Gabriela Firea are COVID-19: „Forma este una ușoară”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 11:41

Gabriela Firea a anunțat pe rețelele de socializare că are COVID-19. Aceasta era vaccinată cu trei doze și trece printr-o formă ușoară a bolii.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a dezvăluit pe pagina de Facebook că va lipsi de la ședința Parlamentului pentru că are COVID-19. Și familia ei s-a îmbolnăvit, dar toți sunt vaccinați și cu cea de-a treia doză de vaccin.

Citește și: Fostul secretar american de stat, Colin Powell, a murit de COVID-19 la 84 de ani

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună. Perechea a fost surprinsă sărutându-se

Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Angelina Jolie, însoțită de copiii ei la premiera celui mai nou film, „Eternals”

Gabriela Firea are COVID-19: „Forma este una ușoară”

Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații, dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare, dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja.

Gabriela Firea s-a arătat mulțumită de decizia de a se vaccina și spune că are încredere în medicină.

Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În fața bolilor, în general, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…

Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră : credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri.

Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim. Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite.

Întotdeauna am avut încredere în medicină!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter