Gabriela Cristea, declarație emoţionantă: „Îmi lipsește des sentimentul că…”

De Libertatea.ro, pe

Gabriela Cristea (38 ani) a rupt legătura total cu familia în urmă cu 20 de ani, nu a mers la înmormântarea mamei sale în 2010, dar recunoaște că nu i-a fost ușor.

„Nu știu dacă lucrurile ar fi stat altfel, dacă nu aș fi fost persoană publică. Pot să spun că și faptul că lucrez în televiziune are legătură cu ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani. Nu știu dacă aș fi făcut lucrurile altfel.

Eu cred că Dumnezeu le așează așa cum crede că este mai bine. Nu cred că ne dă mai mult sau mai puțin decât ducem. Fiecare om vine pe lumea asta pentru a învăța câte ceva, probabil eu am nevoie să învăț și umilința. Poate că eu am nevoie să învăț mai mult decât alți oameni.  Numai că, mă întorc din nou la ideea că ce ți-e scris în frunte, ți-e pus, cred că Dumnezeu este foarte bun cu mine și mă ajută să aflu, să învăț asta pe căi interesante.
Îmi lipsește foarte des sentimentul că aparțin unei familii. Nu am de ce să mă ascund în spatele cuvintelor”, a spus Gabriela Cristea, sâmbătă, în emisiunea „Conferința de presă”, de la Antena 2.

Vezi continuarea pe libertatea.ro!


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter