Fuego a slăbit 20 de kilograme și și-a schimbat radical look-ul. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Fuego, pe numele său din buletin, Paul Surugiu, a făcut niște schimbări remarcabile în viața sa. Artistul a slăbit 20 de kilograme, și-a schimbat look-ul, dar și întreaga garderobă.

Paul Surugiu, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre schimbarea prin care trece în acest moment și a oferit detalii despre silueta sa: „Nu mi-am schimbat înfăţişarea radical, doar că sunt într-o perioadă în care încerc să am grijă mare la felul în care arăt. E un aspect important al vieţii mele şi trebuie să am mare atenţie cu felul în care apar în faţa oamenilor. Asta nu ţine doar de artist, ci şi de omul simplu! Eu am ajuns la 43 de ani, dar am acest avantaj, al aspectului meu mult mai tânăr. Sunt un fel de Cliff Richard ce nu-şi arată cu exactitate vârsta.

Fuego - Paul surugiu

Încerc să-mi ţin sub control numărul de kilograme şi alimentaţia. Încerc să am grijă cum mă îmbrac şi să-mi aleg hainele potrivite pentru mine, statura şi silueta mea. Este esenţial să nu purtăm haine strâmte dacă nu arătăm ca atare. Şi e la fel de important, de multe ori, să avem simţul penibilului şi să ne dăm seama când arătăm în regulă şi când nu. Aici nu mă refer la vestimentaţiile de scenă, care în cazul meu sunt mult mai extravagante, dar în conformitate cu ceea ce fac în scenă, totul făcând parte dintr-un concept atent gândit”, – a mărturisit Fuego, potrivit Click.

Fuego a slăbit 20 de kilograme și și-a schimbat radical look-ul. FOTO

Fuego a reușit să slăbească în ultimul timp, dând jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Artistul a explicat că a fost mai mult nevoit să facă această schimbare de atitudine: „Cât despre alimentaţie, sunt la limită şi încerc să am un stil de viaţa cât mai sănătos! Am slăbit pentru că ajunsesem în pragul în care efectiv eu nu mai puteam! Apoi, începuse să fie destul de dificil să mă îmbrac sau să mă încalţ.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter