Cât de frumoasă este sora Alinei Puşcaş!

De PR, pe

Alexandra a fost alături de Alina la filmările Top Chef de la Viscri
După Narcisa sălbatică, Te cunosc de undeva şi acum Top Chef, Alina este deja în inimile telespectatorilor. Nu puţini au admirat-o pentru frumuseţea ei şi pentru naturaleţea de care a dat dovadă. Se pare că în familia Alinei frumuseţea este ceva obişnuit. Alexandra, sora prezentatoarei Top Chef a fost alături de echipa celui mai tăios cooking show la filmările de la Viscri şi toţi au admirat-o.

În a doua ediţia a supershowului de la Antena 1, concurenţii de la Top Chef, cei trei juraţi şi Alina au făcut o călătorie în satul Viscri unde au avut parte de mai multe provocări. Zona este renumită pentru pitorescul ei, acest lucru convingându-l şi pe Prinţul Charles al Marii Britanii să achiziţioneze o cas de vacanţă aici. Știind toate acestea, sora Alinei, Alexandra şi-a dorit foarte tare să fie prezentă la aceste filmări Top Chef.
Antena 1 le-a adus telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi a pus la încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.  Lupta strânsa care se va da între cei 24 a început deja, filmările fiind în plină desfăşurare.

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifica a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară, în cele mai interesante şi ofertante locuri din punct de vedere culinar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter