Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri emoționante: „Mădălina îi spune mereu că e fericită acolo”

De Mădălina Manole, pe
Astăzi, 14 iulie 2018, se împlinesc opt ani de când Mădălina Manole a plecat în eternitate. Fata cu părul de foc a fost găsită fără suflare în holul casei sale, tragedia petrecându-se chiar de ziua ei.

Mădălina Manole s-a născut pe 14 iulie 1967, iar dacă ar fi trăit, astăzi ar fi sărbătorit împlinirea vârstei de 51 de ani. În schimb, familia și cei care au iubit-o și au admirat-o o vor comemora prin aprinderea unei lumânări. Moartea bruscă a artistei, îndrăgită de toate generațiile, a lăsat un gol imens nu doar în sufletul celor dragi, ci și în muzica ușoară românească.

Madalina Manole

Conform procurorilor, Mădălina Manole s-a sinucis prin otrăvire cu Furadan, un pesticid extrem de toxic. Cu toate că ancheta a evidențiat că aceasta este cauza morții și nu a fost vorba de o crimă, artista lăsând chiar și un sms-testament, părinții Mădălinei, Ion și Eugenia Manole, au continuat să-l acuze pe soțul său, Petru Mircea, de moartea fiicei lor. Amintim că anul trecut, pe data de 4 martie, mama Mădălinei Manole a fost răpusă de cancer.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri emoționante: "Mădălina îi spune mereu că e fericită acolo"

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a făcut câteva dezvăluiri emoționante într-un interviu acordat pentru Libertatea: “Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că ea nu a făcut ce s-a spus despre ea și că acum e fericită acolo, cu Șerban (n.r. – Georgescu, primul său soț) și cu mama”, – a mărturisit Marian Manole care a adăugat că sora sa încă își mai iubea soțul după divorț: Îl mai iubea. Vorbeam cu ea. A divorțat pentru că Șerban mai avea unele scăpări, iar ea era mai sensibilă. Apoi, l-a luat pe ăsta din Botoșani, care a fost mult mai rău”.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri emoționante: "Mădălina îi spune mereu că e fericită acolo"

Fratele și tatăl Mădălinei Manole nu și-au mai văzut nepotul de la tragedia petrecută în urmă cu 8 ani, Petru Mircea Jr., astăzi în vârstă de 9 ani, aflându-se în grija tatălui: Am renunțat să-l mai sunăm (pe Petru Mircea – n.r.), pentru că atunci când am încercat, nu ne-a răspuns. Să-l sun și ce să-i spun? Că el mi-a băgat sora și mama în groapă?”, – a mai spus Marian Manole pentru sursa citată, adăugând că pe cel mic îl văd doar în fotografiile care apar în presă: “E frumos ca maică-sa”, – a încheiat fratele Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri emoționante: "Mădălina îi spune mereu că e fericită acolo"

 

Tot fratele Mădălinei Manole a fost cel care, în trecut, a dat publicității un pasaj din jurnalul artistei, pasaj din care reieșea dorul de celebritate cu care se confrunta în ultima perioadă din viața ei: „Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…„, scria Mădălina Manole în jurnalul său.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri emoționante: "Mădălina îi spune mereu că e fericită acolo"

În urmă cu ceva timp, Libertatea a publicat și mesajul de adio al Mădălinei Manole pe care-l redăm mai jos: „Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi m-aţi iubit şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Aşa gândesc eu, aşa trebuie. Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce sa fac. Să nu mai fiu. Puiu mic să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi! Nu uita de banii de la BRD! În cont euro! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu ptr. Tot ce a făcut pentru mine, ptr. Sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani ptr. Pui pic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”. Vezi în galeria foto fotografii de colecție exclusive cu Mădălina Manole!

Citește și – De ce Eugenia Manole nu va fi înmormântată lângă fiica ei, Mădălina

Citește și – Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, s-a despărțit de cântăreața de muzică populară. Din nou, singur!

Sursă foto: Facebook Mădălina Manole

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter