Angelina Jolie, surprinsă în compania unui artist cu 15 ani mai tânăr decât ea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 14:07

Angelina Jolie (46 de ani) a fost recent surprinsă luând cina cu un artist cu 15 ani mai tânăr decât ea. Din 2004 până în 2016, Angelina a format un cuplu cu actorul Brad Pitt (57 de ani).

Fosta pereche are șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

După divorțul de Brad Pitt, actrița nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat. De curând, însă, Angelina a luat cina în Los Angeles alături de un solist care este cu 15 ani mai tânăr decât ea.

Angelina Jolie, surprinsă în compania unui artist cu 15 ani mai tânăr decât ea

Angelina și The Weeknd (31 de ani), pe numele său real Abel Tesfaye, au petrecut câteva ore bune cinând în restaurantul Giorgio Baldi, cu specific italian. Deși au luat masa împreună, actrița și cântărețul au părăsit localul separat.

Angelina a purtat o rochie neagră din mătase și un trench nude peste. Și-a accesorizat ținuta cu un plic negru, pantofi nude lăcuiți și o mască de protecție de asemenea neagră. Solistul a purtat un tricou negru, jeanși, o geacă din denim în aceeași nuanță a jeanșilor și bocanci negri.

Citește și:

Angelina Jolie are dovezi că Brad Pitt a fost violent în timpul mariajului lor

Cariera Angelinei Jolie, afectată de divorțul de actorul Brad Pitt

Gal Gadot a devenit mamă pentru a treia oară. Prima fotografie cu bebelușul

Încă nu este clar dacă perechea a avut o întâlnire romantică sau una de afaceri. „În mod clar nu au încercat să se ascundă”, a declarat o sursă pentru Page Six. „El este determinat să pătrundă în lumea filmului. Tocmai a fost distribuit într-un serial.”

Solistul, care a jucat în pelicula Uncut Gems și a co-scris un episod din serialul American Dad, urmează să co-scrie și joace în serialul The Idol, la care a lucrat alături de Reza Fahim și de producătorul serialului Euphoria, Sam Levinson.

Cântărețul a mai format în trecut cupluri cu modelul Bella Hadid (24 de ani) și cu actrița Selena Gomez (28 de ani).

Angelina, care a împlinit 46 de ani în iunie 2021, ar fi reluat legătura cu fostul ei soț, Jonny Lee Miller (48 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit între anii 1996 și 1999. În 2000, actrița s-a recăsătorit cu Billy Bob Thornton (65 de ani), de care a divorțat în 2003.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter