Fotografie cu Meghan Markle, înlăturată de pe rețelele de socializare

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a pozat pentru un Boomerang cu designerul Clare Waight Keller și Rosamund Pike la Premiile British Fashion, însă această fotografie a dispărut rapid de pe Instagram.

Fanii regali au rămas uimiți săptămâna trecută când o fotografie cu Meghan Markle la British Fashion Awards a fost ștearsă de pe rețelele de socializare.

Mulți au speculat motivul pentru care poza cu ducesa de Sussex, designerul Clare Waight Keller și actrița Rosemund Pike a fost înlăturată.

Fotografie cu Meghan Markle, înlăturată de pe rețelele de socializare

După tot felul de ipoteze a fost dezvăluit motivul pentru care fotografia făcută în culisele evenimentului a dispărut și are legătură cu oja pe care o purta soția Prințului Harry, relatează Mirror Online.

A existat ceva istentativ în felul în care a pozat ținându-și burta și în plus purta ojă neagră, lucru pe care Regina îl urăște”, a declarat o sursă regală.

Nu ar fi surprinzător ca, fiind conștientă de acest lucru, chiar ducesa să fi cerut înlăturarea fotografiei”, a precizat sursa.

După ce poza a fost ștearsă, o altă fotografie cu Meghan în care se adresa publicului a fost postată pe contul evenimentului.

Aceeași imagine a apărut apoi și pe contul de Instagram al Palatului Kensington.

Meghan și Harry, comparați cu personajele unui celebru serial

Între timp, au apărut noi dezvăluiri din interiorul Palatului Kensington. Se pare că staff-ul cuplului regal i-au poreclit pe Harry și Meghan după personajele celebrului serial „Friends”. Astfel, Meghan și Harry sunt numiți „Monica și Chandller” datorită faptului că fosta actriță este obsedată de control, în timp ce Harry are o personalitate mai delăsătoare.

În serialul „Friends”, Monica Geller și Chandller Bing ajung să formeze un cuplu, în ciuda faptului că Monica este obsedată de fiecare detaliu, iar el este interesat doar de o viață liniștită.

Potrivit The Sun, staff-ul Familiei Regale le-au dat aceste porecle pentru că Meghan este cea care „poartă pantalonii” în relația lor. Mai mult, se pare că Ducesa de Sussex și-a pus amprenta asupra vestimentației soțului ei, dar și asupra dietei lui Harry.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter