Foto & video: Ştefan Stan a lansat albumul „Povestea mea”

De Unica.ro, pe

Ştefan Stan a lansat „Povestea mea”, primul său album. Vezi poze şi video de la evenimentul de lansare!
Stefan Stan, prima “Voce a Romaniei”, lanseaza “Povestea mea”, primul sau album produs de Universal Music Romania.  Pentru inregistrarea albumului Universal Music Romania a colaborat cu Smiley si cu echipa lui de la Ha Ha Ha Production.
Intr-o perioada cand artistii aleg sa-si lanseze doar single-uri, Stefan Stan ne propune un mixt de ritmuri – blues-pop, rock, de la piese de club pana la balade – 12 la numar, toate cu potential de hit – , creionand astfel o buna parte din destinul sau. “De la dragoste la ura, de la tristete la bucurie, de la zbucium la extaz… toate se regasesc in “Povestea mea”, un album plin de culoare, sper eu de colectie, la care s-a muncit mai bine de un an!”, spune Stefan.
stefan stan concert
Stefan Stan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”. Artistul s-a remarcat datorita vocii sale baritonale si usor guturale, iar astazi isi incanta fanii atat cu piese din repertoriul international, cat si din propriul repertoriu.
Sunt Stefan Stan si te provoc sa te lasi purtat de muzica mea si de puterea cu care aceasta iti va incatusa sufletul! Pentru ca, inainte de orice, cant din suflet pentru suflete.
stefan stan concert

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter