Foto & Video: David Beckham, sexy într-o nouă reclamă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 17:53

David Beckham este foarte sexy în reclama noului său parfum. Evident, şi de această dată îşi arată „pătrăţelele” şi tatuajele.
David Beckham a lansat un nou parfum pentru bărbaţi, numit „David Beckham Classic”, iar starul campaniei de promovare este, evident, chiar el. Fotbalistul apare într-o serie de fotografii şi într-un clip video care promovează produsul.
Aşa cum ne-a obişnuit, David are un look foarte sexy, misterios şi, ca în toate reclamele lui, îşi expune cu mândrie corpul.
Ce diferenţă! David Beckham şi Marc Jacobs, la o prezentare de modă
În clip, îl vedem pe Beckham intrând în dressingul său, îmbrăcat casual, într-un tricou simplu, după care se dezbracă, se „admiră” puţin în oglindă, apoi îşi pune o cămaşă de un alb imaculat. Întrebat de majordom dacă mai are nevoie de ceva, sportivul spune că are tot ce îi trebuie, moment în care facem cunoştinţă cu parfumul David Beckham Classic.
David Beckham este cunoscut pentru reclamele sale – unii spun că e mai mult model decât fotbalist – în care apare mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat. E drept însă că şi produsele promovate „cer” asta. Beckham a lansat mai multe linii de lenjerie intimă pe care le-a promovat chiar el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter