Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!

De Steluţa Năstase, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 10:17

Simona Pătruleasa, Dana Săvuică şi Cornel Ilie au petrecut regeşte în resorturile din Grecia care îi surprindeau în fiecare zi cu festinuri culinare, peisaje de vis şi atenţie la detalii.

Tărâmul Eladei nu mai conteneşte cu petrecerile, din fiecare tavernă se aud ritmurile săltăreţe de sirtaki şi bunătăţile care se rumenesc pe grătar, iar locuitorii – oameni spontani  şi veseli te îmbie cu vinurile cu arome de fructe şi vanilie.

Simona Pătruleasa s-a îndrăgostit de mâncarea din Creta

Au vrut un resort potrivit pentru micuţa Ingrid care mergea pentru prima dată în vacanţă, iar agenţia Christian Tour le-a recomandat Simonei şi lui Sabin Hotelul Ikaros Beach de cinci stele din Creta. „Mâncarea a fost o surpriză pentru noi, foarte diversificată, iar dulciurile, de-a dreptul delicioase, cum nu am mai mâncat altundeva. Aveau şi mîncare pentru copii“, a declarat Simona. Serile le-au petrecut pe terasa principală a hotelului unde au ascultat muzică grecească, s-au plimbat pe aleile ca un labirint ale hotelului, iar ziua au făcut plajă. „Nu ai cum să te plictiseşti pentru că există posibilitatea de a face foarte multe lucruri, de la scufundări, până la excursii la Peştera lui Zeus, vizită la casa memorială a lui El Greco şi excursie în Santorini“, a adăugat Simona.
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!

Dana Săvuică – momente festive la cetatea din Rhodos

Unul dintre secretele căsniciei Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu este acela că, cel puţin odată pe an, evadează singurei într-o destinaţie romantică, un loc pe care şi-l aleg de fiecare dată mergând pe firul unei poveşti de dragoste sau al istoriei. Anul acesta, la împlinirea celor 19 ani de la căsătorie, agenţia Christian Tour le-a recomandat un resort din Rhodos, insula Soarelui, cel mai sudic punct al Greciei. Insula îşi surprinde oaspeţii din prima clipă cu o climă perfectă şi vegetaţie bogată. Cântecul asurzitor al celebrelor insecte „zuzunia“  se revarsă din vârful pinilor, măslinilor şi chiparoşilor, iar tufele de leandru, care ornează grădinile şi casele oferă un spectacol de culoare. „Am ajuns în Rhodos pe 18 iunie pe un apus de soare senzaţional. Ne-am cazat într-un apartament superb, cu vedere către Marea Mediterană  şi am mers direct la cină. All-inclusive la greci înseamnă bogăţie! Diversitate la mâncare, vinuri şi cocktailuri deosebit de savuroase“, a declarat Dana Săvuică. Pentru că le place să aibă libertate în vacanţă, au închiriat un jeep şi au străbătut insula în lung şi-n lat. Au călătorit prin sate pitoreşti, au mâncat souvlaki şi tzatziki în tavernele localnicilor, au cumpărat vin, ulei de măsline şi miere cu migdale şi nu au ratat mănăstirile şi bisericile vechi de sute de ani. „Pe 19 iunie am sărbătorit 19 ani de căsnicie în Oraşul Vechi Rhodos! O splendoare medievală, înconjurată de zidurile vechi, în incinta cărora se deschide o lume fantastică a comerţului, cu sute de magazine, taverne, piaţete cu muzee, un amalgam de vechi şi nou care îţi dă o stare de trepidaţie“, a adăugat Dana.
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!

Află unde şi-a petrecut vacanţa Cornel Ilie de la Vunk! Detalii pe TV Travel!

Hoteluri cochete cu spa

La Kresten Royal Villas and Spa din Rhodos, Dana Săvuică şi soţul ei au fost primiţi cu coş de fructe proaspete, cafea şi ceai, toate pregătite în cameră, alături de cosmetice pentru relaxare. Au şi centru Spa cu baie de aburi şi o piscină interioară care vă tratează regeşte. După o zi plină şi uşor obositoare, s-au aruncat în piscina cu apă cristalină a hotelului şi au savurat un cocktail, admirând ţărmurile îndepărtate ale Turciei. Aici există şi un centru SPA cu baie de aburi şi piscină interioară care vă tratează regeşte. La fel de cochet a fost şi hotelul ales de Cornel Ilie în Santorini – un complex tipic grecesc, scăldat în alb şi aflat pe plaja cu nisip negru din staţiunea Kamari. Aici te poţi relaxa în voie fie la piscina principală înconjurată de o grădină plină de flori, fie la Centrul SPA care te aşteapta cu jacuzzi încălzit, saună, baie turcească şi un meniu irezistibil de tratamente de înfrumuseţare cu plante marine.
Foto: Uite ce vacante superbe petrec vedetele în Grecia!

Descoperă resortul ales de Simona Pătruleasa pentru vacanţa din Creta pe TV Travel!
Foto: TV Travel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter